2777
2789

درد گردنم امان مو بریده کارم سخت زیان آور بود دیسک گردن و آرتروز دارم اگه کسی واقعا شفا پیدا کرده اطلاع بده چطوری درمان شده

کابر آقا هستم 📍گاهی کوچک ترین اشتباهات بزرگترین مصیبت ها رو به ارمغان میاره📍 مواظب کلام رفتارمون خودمون باشیم دنیا دور برگردون نداره عمر کوتاه تر از اون چیزی هست که فکر شو میکنیم قدر عزیزان خودمون بدونیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و خواهرم هر دو دیسک گردن داریم.خواهرم رفت پیش یه دکتری ب اسم امیر رشیدی تو قم.با یه حرکتها و ماساژایی خوب شده.منم با کش یوگا دارم ور میرم تا عضلات گردن و شانه رو تقویت کنم فعلا که درد امونمو بریده

منم دارم باید لاغر شم سخته

لاغری باعث میشه عضلات تحلیل بره و باعث بدتر شده دیسک میشه

کابر آقا هستم 📍گاهی کوچک ترین اشتباهات بزرگترین مصیبت ها رو به ارمغان میاره📍 مواظب کلام رفتارمون خودمون باشیم دنیا دور برگردون نداره عمر کوتاه تر از اون چیزی هست که فکر شو میکنیم قدر عزیزان خودمون بدونیم 
چاقیم باعث شده آرتروز گردن بگیرم

ربطی به چاقی نداره خم کردن بیش از حد گردن باعث این عارضه میشه