2777
2789
عنوان

قدر زشت بودن خود را بدانید

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 23 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اآدمای خوشگل موقعیتای ازدواج بیشتری براشون پیش میاد.همسرشون بیشتر دوسشون داره و قدرشونو میدونه و چون خوشگله بیشتر براش خرج میکنه بقیه هم بیشتر تحویلش میگیرن و به نظر همه پولدار و باکلاس دیده میشه

اآدمای خوشگل موقعیتای ازدواج بیشتری براشون پیش میاد.همسرشون بیشتر دوسشون داره و قدرشونو میدونه و چون ...

چه فایده وقتی همه عمدا قلبتو میشکنن و با این که میدونی از رو حسادته و اینکه دارن چی کار میکنن باز هم دلت میشکنه ! زیبایی زیاد به چه قیمت؟ حتی ترجیح بدی آرایش هم نکنی 

چه فایده وقتی همه عمدا قلبتو میشکنن و با این که میدونی از رو حسادته و اینکه دارن چی کار میکنن باز هم ...

دل شکستن برای همه هست منو به خاطر رنگ پوستم لاغریم سیبیلام دماغم کلی مسخره میکردن تو مدرسه یا فامیلا.الانم همش حس میکنم شوهرم از ته دل دوسم نداره و برام خرج نمیکنه.جایی میرم همش حس میکنن بقیه تو دلشون میگن بچش خوشگله به شوهرش رفته به مامانش شبیه نیست

دل شکستن برای همه هست منو به خاطر رنگ پوستم لاغریم سیبیلام دماغم کلی مسخره میکردن تو مدرسه یا فامیلا ...

به خدا به ظاهر همه میرینن ! 🤧 به زشتا یه جور به خوشگلا هم یه جور دیگه ! و شدت سوزشش برا هر دو گروه یکسانه و گ ا ییده میشن در زندگی ! سطحی نباشیم سعی کنیم فکر نکنیم به حرف مردم والا خود الاهه ی زیبایی هم فرود بیاد زمین میگن ناخنش کجه 🥴