2777
2789
عنوان

چقدر یه آدم میتونه حرم زاده باشه

1450 بازدید | 35 پست

فک کن اینهمه منو اذیت میکنه و میزنه روزا دوستم بعد من یک ماه پیش یه بار افتاد تازههههه تقصیر منم نبود خودش مثل گاو دوید دنبالم بعد افتاد و انداخت تقصیر من رفته سونوگرافی و اینا میگه تو باید بپولشو بدی با اینهمه‌من براش غذاشو حساب کردم چقدر اوزی باید باشی  بعد میگه خیلی عقب افتادم از زندگی یه بار منو زد رو شوخی بعد سرخ شد پوستم حدود ۲ روز داشتم کرم میزدم هیچی نگفتم ولی چقدر بایدددد نمک نشناس باشی 

اولاش مجبور بودم باهاش حرف بزنم چون هیچ دوستی نداشتم اما حالا که دوست هایی جز اون دارم دیگه محل سگ بهش نمیدم شما بودین چی کار میکردین با همچین آدمی؟ 

برادر درست بنویس عوضی رو نوشته بودی اوزی هی میخوندم اوزی بر وزن موزی چه معنی میتونه داشته باشه اخه:))

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از زندگیم پرتش میکردم بیرون

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

توالان دختری یاپسر

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

پسری؟ 

فکر کردم یه دختر دوازده ساله تاپیک زده

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

برادر درست بنویس عوضی رو نوشته بودی اوزی هی میخوندم اوزی بر وزن موزی چه معنی میتونه داشته باشه اخه:) ...

وای بخدا ریده بود توی اعصابم 😂😂

دیگه ندیدم چطوری نوشتم 

خواهش میکنم. وقتی تاپیک میزنید. فعل و فاعل و علایم نگارشی رو رعایت  کنید.. این متن فقط پشت هم ردیف شده و بش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!