2777
2789
عنوان

کسایی که متاهلن بیان لطفااا

120 بازدید | 13 پست

دوستان کسایی که ازدواج کردن بگن چه معیارهایی بزاریم برای خواستگارمون ؟ 

به نظرتون ملاک های اصلی برای داشتن یه زندگی خوب چیه ؟ 

شما به چیا توجه نکردین و پشیمون شدین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میختو محکم بکوب ،خونه ماشین و طلا ،،جشن و اینا الکیه مهرتم خوب بزن از همون اول برا خودتون ارزش قائل ...

آخه چیکار کنم ؟ 

مهریه بالا بگم ؟ 

الان پسرا نهایت ۱۱۴ تا قبول میکنن 

بیشتریا که میگن ۱۴ تا یا یکی :/

من خیلی درگیر شخصیت و اخلاق طرف بودم. واقعا با پسر بینظری هم ازدواج کردم ولی از مسئله مالی غافل شدم و چند سال اول سخت گذشت ولی شکر خدا بعدش خوب شد. شما حواست هم به شخصیت طرف باشه هم به وضع مالیش. حقیقتش الان تورم زیاده نمیشه طرف هیچی نداشته باشه

میختو محکم بکوب ،خونه ماشین و طلا ،،جشن و اینا الکیه مهرتم خوب بزن از همون اول برا خودتون ارزش قائل ...

اخلاق 

تحقیق کن غیرتی و بدل و‌حساس نباشع ،به پوششت گیر نده 

به خانوادت احترام بذاره 

باید زیاد باهم باشین تا اخلاقش دستت بیاد

ببين اخلاق و درك و موقعيت شغلي واينا كه براي همه مهمه ولي خانواده اوففف اين خانواده خيليييييييي مهمه با خودت ميگي حالا خودش خوبه با خانوادش چيكار دارم ولي واقعا خيلييييي مهمه

هر رور چنان زندگی کن که گویی آخرین روز توست  
من خیلی درگیر شخصیت و اخلاق طرف بودم. واقعا با پسر بینظری هم ازدواج کردم ولی از مسئله مالی غافل شدم ...

از نظر شخصیتی و اخلاقی خوبه 

شغلش هم طوری هست که میدونم آینده ی خیلی خوبی داره ولی الان نداره و خانوادش گفتن تا جایی که بتونن حمایتش میکنن

نمیدونم چیکار کنم 🥲

اخلاق تحقیق کن غیرتی و بدل و‌حساس نباشع ،به پوششت گیر نده به خانوادت احترام بذاره باید زیاد باهم باش ...

یه ذره روی مسئله بددلی شک دارم نمیدونم اینجوری هست یا نه 

از کجا بفهمم به نظرت ؟ 

روی پوششم گیر نمیده ولی مثلا یه سری وقتا بیرون بودیم شالم خیلی میرفت عقب آروم میکشید جلو 

آخه چیکار کنم ؟ مهریه بالا بگم ؟ الان پسرا نهایت ۱۱۴ تا قبول میکنن بیشتریا که میگن ۱۴ تا یا یکی :/

ن مهرتو در حد همون بزن چون کلا قانون همونو میده 

طلا رو بگیر و خونه و شغل مناسب 

فشار الکی مث خرج عروسی و اینا رو نذار رو دلش 

ولی  به کم هم قانع نباش

ازهمون اول بگو که خرج داری و از ادم خسیس بدم میاد ،درمورد کار و لباس پوشیدن و‌اخلاق هم صحبت کن 

یه ذره روی مسئله بددلی شک دارم نمیدونم اینجوری هست یا نه از کجا بفهمم به نظرت ؟ روی پوششم گیر نمیده ...

نمیدونم این اخلاقا با شناخت بیشتر بدست میان 

من بعد پنج سال زندگی متاهلی هنوزم بعضی کارای شوهرم شوکم میکنه تا زیر سقف نری خیلی چیزا رو نشون نمیدن 

ولی خوب تحقیق کن خانوادش خیلی مهمه