2777
2789

کلا داروهای هارجی هم عوارضشون کمتره هم کلا بهترن و تاثیرگذاریشون بهتره بعد میگن کلا خودکفا شدیم

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

من خارجی خریدم ۱۱۷ تومن

ایرانی ۴۳ تومن بود

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مارکی عزیزم

مارکشو یادم نیست بخدا

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

کلا داروهای هارجی هم عوارضشون کمتره هم کلا بهترن و تاثیرگذاریشون بهتره بعد میگن کلا خودکفا شدیم

نه بابا اینجوریام نیست 

سعی کن کمتر دارو شیمیایی مصرف کنی که واقعا اثر منفیش از مثبتش بیشتره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نه بابا اینجوریام نیست

نیست؟ 

دکتر فربد فدایی، روانپزشک:

به‌علت کیفیت بسیار پائین داروهای ساخت ایران، متاسفانه داروهای بیشتری باید برای بیمار استفاده شود.

این موضوع را بارها از کارگزاران کشوری شنیده‌ایم که مصرف دارو در ایران زیاد یا چند برابر متوسط جهانی است. 

سوء‌تغذیه به‌ علت شرایط اقتصادی بد خانواده موجب کم‌خونی فقر آهن، راشیتیسم، گواتر، کمبود انواع ویتامینها و مواد معدنی و آسیب‌پذیری بدن به انواع بیماریها میشود و درنتیجه پزشک باید آهن، کلسیم و انواع ویتامینها برای رفع کمبودهایی تجویز کند که ناشی از فقر غذایی و وضع بد اقتصادی است.

این داروی تلخ را نه فقط بیمار باید میل کند، بلکه کارگزاران کلان نیز باید داروی تلخ انتقاد را بنوشند و بکوشند به‌عوض توجیهات تکراری، اشکالاتی را که در برنامه‌ریزی، تخصیص منابع، ورود دارو، ساخت دارو و ذخیره‌سازی و پخش آن وجود داشته‌است، بشناسند و برطرف کنند.

((کاش این ادعا که ۹۰ درصد داروهای مصرفی در ایران ساخت ایران است خاتمه یابد؛ زیرا مواد اولیه اکثر داروها از خارج به ایران وارد میشود و تا زمانی که مولکول دارو در ایران ساخته نشود نمیتوان آن را ساخت ایران معرفی کرد.))

قیمت دارو نیز باید واقعی شود، به شرط آنکه بیمه‌ها آن را بپردازند و نه بیماران مستأصل و مضطر. 

محدودشدن ارز واردات دارو و مواد اولیه آن و افزایش قیمت دارو بدون آنکه بیمه‌ها سهم عمده قیمت را بپردازند، منجر به فاجعه خواهد شد.

بیماران ایرانی این حق را دارند که از بهترین و باکیفیت‌ترین داروها برخوردار شوند.

صرفه‌جویی در مورد ارز واردات دارو و تجهیزات پزشکی مطلقاً جایز نیست؛

زیرا به قیمت جان انسانها تمام میشود.

فرهنگ ما که برای جان شیرین مور دانه‌کش، ارزش قائل است؛ کم‌توجهی به جان بیماران را برنمی‌تابد.

چرا باید الان پسر منکه بیماره داروی مورد نظر ایرانی رو میخرم اثر خاصی نداشته باشه هیچ... تازه کلی عوارض هم داشته باشه 

و به علت نبود دارو پسر من درمان نشه 

چرا واقعا؟ امثال بچه هایی مثل پسر من، و بیمارای دیگه نتونن درمان بشن، بچه هایی که بیماریهای خاص دارن باید درد بکشن، یا خدای نکرده با درد و رنج فوت کنن 

۷تا فوق تخصص پسرم رو بردم همگی گفتن اگر خارجیش رو پیدا کنید تاثیر داره و کمک به درمان میکنه و عوارضش کمه درغیر این صورت با داروهای ایرانی که باید ۲،۳برابر دوز استاندارش که حتی برای بزرگسالان هم ضررهای زیاده داذه کودک ۷ساله باید استفاده کنه که شدیدا عورضشون بالاست و تاثیر چشمگیری نداره یا دارو نما هستن. 

جالب اینه به فرض پیدا هم کنیم هر بستش ۸میلیونه یعنی یک ورقش 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

اسمشو نمیدونی؟🥲

رفتم گفتم امگا سه بدید 

گفتن ایدانی داره خارجی داره 

خارجیشو خریدم مارک و ایناش خیلی مهم نیست

من امگا ۳سولگار مصرف کردم حدودا ۳میلیون هست اونایی که توی داروخانه های ایرانی میفروشن و‌میگن خارجیه تخت لیسانس یه کشور دیگه اس و ساخت ایرانه 

وای سولگار اگر مصرف کنی خودت متوجه میشی چربی شکم و پهلوهات آب شده و کبد چقدر باهاش راحته