2777
2789
عنوان

زن داداش جدید😐

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 43 پست
چه خواهرشوهر خوبی🥺 خدا حفظت کنه عزیزم، گلم توقع نداشته باش همه رفتار شما را داشته باشند، ایشون هم ک ...

مرسی عزیزم نظرلطفته🥺❤️خودمم میگم شاید درون گراست وگرنه توقیافه نیست ولی خب حرفایی که میزنه چی؟با بابا مامانم خوبه گرم میگیره فقط بامن اینجوریه.بخدا دوستام چندبار دیدنش همه بهم میگفتن واسه چی نمیاد یه سلام بهت بده میگفتن نمیدونه چه دوستی قشنگیو میتونستین داشته باشین ولی اون داره از دستش میده.بخدا من صدمو واسه همه میذارم

خواهر شوهرهای دیگه برنامه می چینن چطوری حال زن داداش رو همون اول بگیرن زبونش دراز نشه پرو نشه

نه بخدا من اصلا به این چیزا فکر نکردم من تو عقدشون اینقدر رقصیدم و اینا بعدکلی عکس و فیلمای قشنگ ازشون گرفتم که یادگاری براشون بمونه چون فیلمبردار نیاوردن.بعد فکر نکنی رفتم تو رقص اونا یا چی ولی همون توعقد رفت تو قیافه یعنی همههه بهم میگفتن عروستون چشه واسه چی اینجوری تو همه بعد فهمیدم بدش اومده من اونقدر خوشحال بودم براشون😐😐😐😐😶

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی عزیزم نظرلطفته🥺❤️خودمم میگم شاید درون گراست وگرنه توقیافه نیست ولی خب حرفایی که میزنه چی؟با با ...

من وقتی با کسی موردی داشته باشم حتما میکم که از این باب ناراحتم، به نظرم خدا زبون داده‌که حرف بزنیم خوب بعضیا از قیافشون استفاده میکنند که منظور را برسونند. اگه میدونید اینحوری هست، باهاش خوب باشید ولی دیگه حریم را رعایت کنید عزیزم با هرکسی نمیشه بگیم و بخندیم. 

اصصلا هم دیگه برات مهم نباشه اخلاقت و دیگه در حد سلام هم ازش انتظار نداشته باش.

خوش به حال عروستون واقعا، ندیده بودم خواهرشوهر اینجوری با عروس باشه برعکسش را دیده بودم🌹

شما ذاتت خیلی خوبه هنوز وارد دنیای کثیف آدم ها نشدی

شوهرمم میگه😓کلی باهام حرف میزنه میگه همه مثل تو نیستن ناراحت نشو یا وقتی ناراحتت میکنن بعد با یه حرف زود خام نشو ولی دست خودم نیست میدونی چیه عصبی میشم دعوا هم میکنم ولی خب دلم نمیاد کسی از دستم ناراحت باشه خودخوری میکنم خودمو عذاب میدم.همین زنداداشم چندبارپشتم حرف زده همینم که ناراحت شد براشون زیادخوشحال بودم اصلا به روم نیاوردم بعد که دیدمش اصلا انگار ن انگار به شوهرم میگم نبخدا دخترخوبیه بعد میبینی باز همونجوری میشه شوهرم میگه تو زود گول ظاهر ادمارومیخوری

میدونی خیلی برام سخته یکیو میبینم سرسنگین باشم خیلی زود صمیمی میشم و اینکه چیزیم تو دلم نمیمونه وگرن ...

اوه از الانم داره زیرآب میزنه 😂

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍  کاربری دستِ یه ملته 🙂

من وقتی با کسی موردی داشته باشم حتما میکم که از این باب ناراحتم، به نظرم خدا زبون داده‌که حرف بزنیم ...

باشه عزیزم دیگه زیاد سمتش نمیرم شاید دلش نخواد باهم دوست باشیم مثل خواهر که دیگه هیچی.اره عزیزم درست میگی منم دلم میخواست اگه چیزی گفتم یاشنیده که از من که ناراحتش کرده بهم بگه حتی بهشم گفتم یه چیزی گفت که بعد فهمیدمن اصلا همچین چیزی نگفتم بعددیگه خوب بود باز سر قضیه عقدشون باز ناراحت شد گفت زیاد خوشحالی میکرد میرقصید نمیدونم کجاش بدبود من که خوشحال بودم براشون که بهم رسیدن😔

آخ آخ منم مثل شمام انقدر دلم میخواست مثل خواهرباشیم ولی بهت بگم الان ۸ ماه عروسمونه کارایی باهام کرد ...

وای نگو توروخدا استرس گرفتم نکنه اونم بخواد از این کارابکنه🤕🤕من داداشمو خیلی دوس دارم بینمون رو خراب نکنه یه وقت🤕🤕

وای نگو توروخدا استرس گرفتم نکنه اونم بخواد از این کارابکنه🤕🤕من داداشمو خیلی دوس دارم بینمون رو خر ...

ب خودت استرس وارد نکن منم برادرموخیلی دوست دارم ولی کلا اخلاقش هزار درجه باهام عوض شد😔

یدونه برادرویدونه خواهریم 

من از هیچی شانس نداشتم حتی مادرمم اخلاقش باهام عوض شده💔

من کلا از همه ضربه خوردم مقصر هم دلم بود 

باشه عزیزم دیگه زیاد سمتش نمیرم شاید دلش نخواد باهم دوست باشیم مثل خواهر که دیگه هیچی.اره عزیزم درست ...

عزیزم پس با این حساب دوری و دوستی، بداخلاقی نکن که بهونه دستش ندی ولی دیگه واقعیت را بپذیر که زنداداشه، خواهر نیست.