2777
2789

احمد رضا خواستگارم که به خاطر مهریه رفت برمیگرده یا نه؟چع موقع

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بر می گرده ولی به سختی

یعنی چی به سختی ؟

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  

حس ششم نیستم ولی نزار حس ششم با احساسات بازی کنه سال پیش اینا با احساساتم بازی کردن با دروغاشون اینا خیلیاشون بچه مدرسه این من دیدم یکی اومد گفت من بیکار بودم رفتم گفتم حس ششم الکی سوال جواب میدادم 

هر چقدر بیشتر به احمد رضا فکر کنی سخت تر میشه اگر مال تو باشه برمیگرده کسی که تورو بخدا مهریه هرچی باشه برمیگرده 

زنده باد خلیج همیشه فارس 🇮🇷  شهید تهرانی مقدم دمت گرم🇮🇷

حس ششم نیستم ولی نزار حس ششم با احساسات بازی کنه سال پیش اینا با احساساتم بازی کردن با دروغاشون اینا ...

درسته عزیزم هرچی قسمت باشه همونه هرچی خداوند بخواد همون میشه 

برا سرگرمی تاپیک زدم 

بهتر از شما گیرش نمیاد دوتا دونا چهارتا می کنه مهریه ات چقدر گفتی رفت

گفتیم 3دونگ خونه اونا گفتن نصف خونه ی مسکن ملی که آینده میدن که وجود نداره ومشخص نیست