2777
2789

هیچوقت حامیم نبود خونوادم همین خاهرم که جاریمم هست انگار نه انگار خواهرمه جاریمه 

زبونی مثلا به دخترم محبت میکنه اما رفتاری و ظاهری اصلا 

حتی چون همین خواهرم چند روز زایمانم کنارم موند ازقصد بچمو شیرخشکی کرد هی شیرخشک میگرفت میریخت حلق بچه تا من میخ.استم بهش شیرخودمو بدم به هزاربهونه از زیر دستم میکشیدش میبرد شیرخشک میداد  

اصلا دوس نداره ذره ای من پیشرفت کنم بس که حسودع منتها من برعکسشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط امیدوارم اشتباه فکر نکرده باشی وگرنه هر لحظه اگر اشتباه برداشت کرده باشی از رفتار خواهرت اونوقته که زندگی هرگز ولت نمیکنه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

شما برای خودت بچه آوردی کسی وظیفه ایی نداره بچتون رو نگه داره

عه  راس میگی

خوب کرونا گرفته بود پس منو چرا صدامیزد هرروز میبرد خونش تنها نمونه 

اگ پاش بشکنه کیو جز من داره بهش رسیدگی کنه ؟؟؟

شاید میدونه این افکارو دارید نگه نداشته منم بودم قبول نمیکردم،ممکنه بعدش بگید بچمو اذیت کرد و ...

نه این یه نکونه از رفتارهاشه واقعا حسوده خیلییییم حسوده 

نه اموزش خیاطی میرم هفته ای دوروز ساعت ۴تا۵گفتم نگهداره ۵باباش میاد میگیرتش ازش اخه مهد نداریم توشهر ...

خب شما میخوای شاغل بشی از این به بعد 

باید فکر نگهداری بچت باشی 

این دو روز رو هم خواهرت نگه داره بقیه ش رو میخوای چیکار کنی ؟

از الان به فکر باشی خودتم راحتتری

من فکر میکنم دیدتو باید عوض کنی مگه میشه آدم بچه خواهر دوست نداشته باشه.شابد واقعا سخته بچه ها تو سن سه تا پنج سالگی لجباز میشن.از یه دریچه دیگه نگاه کنید 

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
عه چیبگم والا

همیشه آدم وقتی یک چیزی میبینه برداشتش فقط همون چیزیه که میبینه نه اون چیزی که واقعا هست.

احساسات شما باعث شده ناراحت بشی و این ناراحتی باعث شده فکر کنی خواهرت بهت حسادت میکنه این مثل دومینو میمونه. به این فکر کن شاید همسر خواهرت دوس نداشته باشه که بچه شما اونجا باشه و شاید هزاران مشکل دیگه.

سریعا سر وقت فکرای ناجور نرو 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت