2777
2789

خیلی خسته شدم از لحاظ روحی روانی خیلی داغونم دهبار دکتر رفتم هرچی قرص بم داده از ال دی بگیر تا مفنامیک و ترنسید خوردم ولی بی صاحاب قطع نمیشه خسته شدم اصلا از بس لباس زیرام کثیف میشن دلم برای دوران پاکی تنگ شده نمیدونم چرا قطع نمیشه امشب یه دل سیر گریه کردم نه فیبرون دارم نه پولیپ نه ضخامت رحمم بالاس آزمایشم نرمال بود نمیدونم چیکار کنم 

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معاینه شدی ببینی زخم داری یا نه

اره هرچی بوده انجام دادم اصلا بی دلیل فقط خون و لک میبینم

قرص ترنسید و چطوری استفاده میکنی که قطعش نمیکنه . من یه دفعه پریودم فاجعه بود هرچی مفنامیک خوردم بی تاثیر بود ولی ترنسید نجاتم داد خونریزی و قطع کرد

فروش فالوور . لایک . بازدید ویدیو .آدرس پیج : arzannn_follower

[QUOTE=377980806]قرص ترنسید و چطوری استفاده میکنی که قطعش نمیکنه . من یه دفعه پریودم فاجعه بود هرچی مفنامیک خورد یک هفته پیش هر ۶ ساعت میخوردم دهتا خوردم کم کرد ولی قطع نکرد الان گفته هر ۸ ساعت یک بسته دهتایی مصرف کنم اگ قطع نشد داکسی سیکلین رو شروع کنم روزی دوتا

[QUOTE=377980806]قرص ترنسید و چطوری استفاده میکنی که قطعش نمیکنه . من یه دفعه پریودم فاجعه بود هرچی ...

همون و کم کرده ادامه میدادی تا قطع شه نباید ولش کنی

فروش فالوور . لایک . بازدید ویدیو .آدرس پیج : arzannn_follower

همون و کم کرده ادامه میدادی تا قطع شه نباید ولش کنی

کلا دهتا دونه بهم داد همه رو خوردم