2777
2789
عنوان

چیکار کنم هیجوره شوهرمو نمیخوام‌

818 بازدید | 42 پست

میخوام سریع از این خونه زندگی برم پسرمم پیشش بزارم دل کندم از همه چیز فقط میخواااام برم تو این خونه اصلااااا حالم خوب نیست میخوام برم حتی کلفتی خونه مردمو کردم برررم این خونه ملیاردی و ماشین لوکس رو نمیخوام با شوهرم اصلا لذت از هییییچی نمیبرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاللللم اصلا خوب نیست تروخدا بگید چیکار کنم هیییچ مشکلی تو زندگیم ندارم در رفاه کاملم اما تو این زندگی حال دلم خوب نیست دو هفته س از شوهرم حالم بهم میخوره

دوستم چندوقت پیش خودشو کشت ازش دوتا بچه مونده شوهرش ازدواج کرد بچه هاش یکسره ازمدرسه فرارمیکنن نابودشدن دیروزم پسرش خودشو از روی میز پرتاب کرده بود نصف صورتش پاره ونابودشده بود_دلم میسوزه برای بچه های بیگناه که قربانی طلاق واین اتفاقهان

جدیدااا اینجوری شدم الان دیگه نمیخوام گوه خوردم ازدواج کردم بچه دار شدم

چندسالته چندساله ازدواج کردی؟؟

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
خوشی زده زیر دلت ،بچت چی ،پشیمون میشی

نه اتفاقا ناخوشی زده زیر دلم مپام تو خونه انگار دارن اذیتم میکنن یکساله یه خونه خریدیم حالم توش خوب نیست همش حالم بده سال دیگه اینجوری لگذره دیوانه میشم نیهوام برم جایی تنها زندگی کنم