2777
2789
عنوان

بابا لعنت

299 بازدید | 15 پست

من تو زندگیم پدر خیلی مزخرفی داشتم(شکاک،بد دهن،کتک،فحش و....)

پدر شما چی 

اصلا پدر خوب چه شکلیه؟

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همه پدرا خوب نیستن همه مامانا خوب نیستن...من مامان و بابام خوبن ولی ن زیاد درحد وسطن....

باز خداروشکر در حد وسطن

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

پدر من اینجوری نبود معمولا شاید بکی دو بار زده باشتم تو بچگیولی اهل محبت کلامی و قربون صدقه و مهربون ...

من به همونم راضی بودم

پدر من خوبه اما ایراد هم داره نمیتونم بگم خوبه یا نهکلا انتظار کامل بودن نباید داشت از پدر و مادر

پدر خوب چه شکلیه 

مثلا تا حالا باهم صحبت کردید 

یا خندیدید؟

من که از پدرم راضیم،

چون دید دست و پا میزنم،تا موقعی که خودم کمک نخواستم،کمکم نکرد،

جایی توی بحثاش جوری حرف میزنه که بحث در مورد من نچرخه،

باهام مشورت میکنه تو کار های زندگی،

ولی تنها مشکلی ازش دیدم،این بود که هیچوقت مسائل جنسی رو بهم تا این سن نگفت،

تنها وظیفه ای که در حقم انجام نداد همین بود،

ولی در کل ازش راضیم

شما سعی کن برا فرزند ایندت بهترین باشی

دایره زندگیم کویچکه،حدم رو خودم میدونم

من که از پدرم راضیم،چون دید دست و پا میزنم،تا موقعی که خودم کمک نخواستم،کمکم نکرد،جایی توی بحثاش جور ...

متاسافانه روحیاتم جوری شده بچه هام اذیت میکنم گاهی

خانم،برید پیش مشاور،رفتار شما،قراره بشه رفتار بچه هاتون،نزارید این چرخه،بد بچرخه

رفتم ولی باز بهتر نشدم 

گفت خودت باید به خودت کمک کنی برای بهتر شدن

کتاب های مختلفی بخونید،کتاب قطعا کمک میکنه

یه کتاب خوندم زنان زیرک 

ولی باز کتاب های تربیت فرزند میخرم 

ممنونم

سلام ماهسونگ جان خوبی

احساس کردم اطلاعاتتان راحب طب سنتی و....بالاس

خواستم بپرسم دوستم رفت دکتر بهش گفت تنبلی تخمدان داره خیلی ناراحته ک نکنه حامله نشهههه

راهی واسه کنترل این بیماری  ....نداری؟

یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد