میدونم نباید به من ربطی داشته باشه و زندگی خودشونه ولی از سر دوست داشتنه دست خودم نیست. داداشم رفته عاشق یه دختر کم سن شده میگه ال بلا میخوامش. به خاطر اختلاف سنیش نگرانم بیشترم برای اون دخترخانم. خواهرمم ۲۰ روز دیگه کنکور تاحالا یه نصف روزم لای کتاب باز نکرده😔 اصلا معلوم نیست میخواد چیکار کنه هیچی براش مهم نیست میگه میرم دانشگاه ازاد ولم کنید در صورتی که همه همسن هاش تو فامیل دارن با درس خودشونو خفه میکنن برای جفتشون نگرانم میترسم پشیمون بشن شکست بخورن حالا بدبختی های خودم به کنار
بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!
امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فکر کن دختره همسن خواهر کوچیکه منه که کنکور داره ۱۸ سالشه. داداشم ۳۰ سالشه. اصلا فاجعسسس
بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!
بلاخره آدم رو اشتباهات و تجربه ها میسازن درک میکنم ولی هیچ کس هیچ کس در این جهان بدون شکست و اشتباه نیست
اون دختر خانم چند سالشه قبول میکنه ازدواج کنه؟ چقدر اختلاف دارن؟
درس خوبه اما همه چیز نیست خیلیا بدون درسم موفق هستن
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بلاخره آدم رو اشتباهات و تجربه ها میسازن درک میکنم ولی هیچ کس هیچ کس در این جهان بدون شکست و اشتباه ...
هجده سالشه داداشم سی سالشه. حالا برای خواهر کوچیکم ناراحت نیستم فقط میترسم بعدا از درس نخوندنش پشیمون بشه. نگران داداششمم
فکر کن دختره همسن خواهر کوچیکه منه که کنکور داره ۱۸ سالشه. داداشم ۳۰ سالشه. اصلا فاجعسسس
چی بگم 😕 چرا حالا ۱۲سال اختلاف سنی
امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚
بابا داداشم اینطوری نبود اصلا یهویی گیر عجیب داذ نمیگم زن گرفتن بده ها. حتی نمیگم اون دختره بده خیلی هم خوبه هم ظاهرا هم اخلاقا. ولی واقعا درک نشدنی برام این عشق