2777
2789

سلام بچم از شش ماهگی تا حالا هی تند تند مسموم میشد اسهال و استفراغ های شدید میگرفت ، جوری که آب بدنش میرفت و باید بستری میکردم ، الان هفت سالشه سالی سه چهار بار اینجوری میشه ، حالا یع هفتست ویروس گرفته هیییییچی نمیخوره نمیدونم چجوری سرپاست ، خودمم گرفتم ویروسو خودم مریض اینم مریض کارم شده گریه چیکار کنم بچم زود خوب بشه از صبح فقط ی موز خورده😭😭😭😭

💖💖💖 الهم صل علی سیدنا محمد و علی آله و صحبه و سلم 💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه من یدفعه اسهال واستفراغ شدهرچی میخوردمیوردبالا بهش عرق نعناوبارهنگ دادم زودخوب شد

دودفعه هم قبلش اینجوری شده بودفقط باآنتی بیوتیک خوب میشدهرچی میدادم خوب نمیشد تااینکه یکی بهم گفت اینوبده 

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
بستری نکردن؟این ویروس جدیده تا میبرن بیمارستان اگه بچه باشه زرتی بستری میکنن

خودم براش دارو گرفتم دلم نیومد ببرمش میدونستم ببرم آمپول مینویسن لینم از امپدل خیلی میترسه

بله

سرم نزدین؟ ما هم این ویروس رو گرفتیم دکتر یه آمپول داد زد تو سرُم خوب شدیم، کلا حتی یه سرم تقویتی هم باشه برای دخترت خوبه چون چیزی نمیخوره

🐈‍⬛Beloved child of God|فَرزَندِ مَحبوبِ خُدا🍓

بچه من یدفعه اسهال واستفراغ شدهرچی میخوردمیوردبالا بهش عرق نعناوبارهنگ دادم زودخوب شددودفعه هم قبلش ...

گلم الان من عرق نعنا و بارهنگ رو بدم یا آنتی بیوتیک؟

سرم نزدین؟ ما هم این ویروس رو گرفتیم دکتر یه آمپول داد زد تو سرُم خوب شدیم، کلا حتی یه سرم تقویتی هم ...

نه والا هیچیییی نمیخوره از پسشبر نمیام تنهایی نمیزاره امپول و سرم بزنن فرداشب پدرش خونست اگه خوب نشد میبرمش

سیر خام ریز کن بریز تو غذاش یه حبه

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

گلم الان من عرق نعنا و بارهنگ رو بدم یا آنتی بیوتیک؟

منظورم این بودکه عرق نعنا وبارهنگ خوبش کردبدون خوردن آنتی بیوتیک

یک لیوان عرق نعنابایک قاشق مربا خوری بارهنگ ده دقیقه آروم بجوشه بعدولرم شدباعسل شیرین کن بخوره معده روتقویت وگرم میکنه

من درست کردم کم کم بهش دادم همشو یکبارندادم البته اون کوچیکتربود

بازم ازیه بزرگتربپرس ببین چی میگن اگه گفتن خوبه بده 

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
نه والا هیچیییی نمیخوره از پسشبر نمیام تنهایی نمیزاره امپول و سرم بزنن فرداشب پدرش خونست اگه خوب نشد ...

کلا مریضیش اینجوریه، اشتها کم میشه. عزیزم🥺 بگو آمپول عضلانی نزنن، فقط سرم بزنه زود خوب میشه انشالله

🐈‍⬛Beloved child of God|فَرزَندِ مَحبوبِ خُدا🍓

منظورم این بودکه عرق نعنا وبارهنگ خوبش کردبدون خوردن آنتی بیوتیکیک لیوان عرق نعنابایک قاشق مربا خوری ...

عزیزم سلام من از ذیشب بارهنگ رو سرچ میکنم هر بار ی چی میاره ، نمیدونم چیه تاحالا نگرفتم برم دارو گیاهی بهم میدن؟

کلا مریضیش اینجوریه، اشتها کم میشه. عزیزم🥺 بگو آمپول عضلانی نزنن، فقط سرم بزنه زود خوب میشه انشالله

فدات گلم خدا کنه زود خوب بشه

منظورم این بودکه عرق نعنا وبارهنگ خوبش کردبدون خوردن آنتی بیوتیکیک لیوان عرق نعنابایک قاشق مربا خوری ...

عرق نعنا که زیاد میدم بهش ببینم بارهنگم گیر میارم بدم بهش خدا کنه خوبش کنه