2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چطور نت بگیرم؟

اگه میخوای از مخابرات نت بگیری از اون مودمایی که سیم تلفن بهشون وصل میشه لازم داری

اگه از مودم سیم کارت خور میخوای استفاده کنی که راحته

سیم کارت مخصوص نت میگیری میذاری داخلش

{ خانم هستم }
اگه میخوای از مخابرات نت بگیری از اون مودمایی که سیم تلفن بهشون وصل میشه لازم داریاگه از مودم سیم کا ...

کدومش بهتر و ب صرفس،؟ 

بعد سیمکارت خور من چ جوری باید براش نت بخرم ک وصل شیم؟ میشه توضیح بدین من هیچی نمیدونم راجبش

این کاربری تعطیله ......

کدومش بهتر و ب صرفس،؟ بعد سیمکارت خور من چ جوری باید براش نت بخرم ک وصل شیم؟ میشه توضیح بدین من هیچی ...

نت مخابرات ارزون تره

ولی نت سیم کارت پرسرعت تره

جزئیاتشو نمیدونم عزیزم من با نت گوشیم وصل میشم

میخواستم مودم بخرم دیدم نمیصرفه

نت مخابرات و بقیه شرکتا زیاد سرعت نداره

مودم سیم کارت خور هم که عملا فرقی با نت خود گوشی نداره و همون بسته هایی که برا گوشیت میخری رو باید برا همون سیم کارت مخصوص بخری پس چرا الکی بگیرم

{ خانم هستم }
نت مخابرات ارزون ترهولی نت سیم کارت پرسرعت ترهجزئیاتشو نمیدونم عزیزم من با نت گوشیم وصل میشممیخواستم ...

پس فرقی نداره با نت خود گوشی؟ سیمکارتخور 

مخابراتی خواهرشوهرم داره ۳ ماهه میخره ۳۰۰ و خورده ای خیییییلی خوبه و هم پرسرعت 

این کاربری تعطیله ......

پس فرقی نداره با نت خود گوشی؟ سیمکارتخور مخابراتی خواهرشوهرم داره ۳ ماهه میخره ۳۰۰ و خورده ای خییییی ...

من سیم کارت خور مخابراتی ندیدم عزیزم

شاید تجربم کمه درموردش

{ خانم هستم }
سیمکارت خور مخابراتی نه مودم تلفن خونه منظورم بود

اها

منم دوستام دارن اما بینشون راضی ناراضی هست

بستگی به سرعت نت مخابرات منطقه شما داره

برا بعضیا خوبه برا بعضیا کنده

{ خانم هستم }