2777
2789
عنوان

صدام خیلی گرفته

54 بازدید | 9 پست

ویروسه دوبار هم دکتر رفتم هیچی که هیچی

اصلا صدام در نمیادد تو روخدا بگین چیکار کنم 

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

خودمم یه هفته گلو درد دارم امروزم بدن درد شدم هر چی دارم میخورم خوب نمیشه

شمام صداتون گرفته؟

من اصلا صدام در نمیاد کلی امتحان دارم چهارشنبه همین هفته کنفرانس اگه باز نشه بدبخت میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمام صداتون گرفته؟من اصلا صدام در نمیاد کلی امتحان دارم چهارشنبه همین هفته کنفرانس اگه باز نشه بدبخت ...

صدام گرفته قبلش آب گرم زیاد بخور برای من که تاثیر نداشته خیلی کلافم کرده این بیماری

صدام گرفته قبلش آب گرم زیاد بخور برای من که تاثیر نداشته خیلی کلافم کرده این بیماری

منمم دوتا سرم زدم هر کدوم کلی آمپول درس هیچی نتونستم بخونم

آب گرمم خیلی خوردم ولی اصلا صدام رفته گرفته هم نه کلا رفته

شمام صداتون گرفته؟من اصلا صدام در نمیاد کلی امتحان دارم چهارشنبه همین هفته کنفرانس اگه باز نشه بدبخت ...

منم سرماخوردم صدام بالا نمیاد

دیروز کنفرانس داشتم انقد سرفه کردم که معلممون گف برو  بشین نمیخواد😂

منم سرماخوردم صدام بالا نمیاد دیروز کنفرانس داشتم انقد سرفه کردم که معلممون گف برو بشین نمیخواد😂

کلی هم امتحان دارم

شما چیزی خوردی صدات بهتر بشه؟