2777
2789
عنوان

لیزر زیر بغل عوارض داره

415 بازدید | 32 پست

خانما من کیست سینه دارم. لیزر که‌رفتم دفعه قبل برای اولیم باز زیر بغلمم لیزر کردم. بعد یه مدت دیدم توی اینجا ونت اینا خیلی تاپیک زدن  گفتن زیر بغل لیزر نکنید عوارض داره خوب نیست  ممکنه باعث سرطان سینه بشه فلان. حالا هم فردا وقت لیزر دارم  منم چون کیست دارم دچار ترس شدم که نکنه  چیزی بشه نظرتون چیه🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مشکلاتی مشابه شما دارم، لیزر دست و پا میرم ولی زیر بغل نه.نری بهتره فک کنم :)

عزیزم منم توده دارم داخل سینه . بار اول رفتم ولی واقعا ترسیده شدم .شما نرفتی درسته؟ با اینکه تمیزی خیلی خوبی میده 🥲ولی این فکر اذیتم کرده

شما کیست چیزی نداشتی؟ چند ساله انجام میدی؟

نه عزیزم نداشتم والا من ۶ جلسه مو پارسال رفتم دیگه بعدش در نیومد شارژم نرفتم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
عزیزم منم توده دارم داخل سینه . بار اول رفتم ولی واقعا ترسیده شدم .شما نرفتی درسته؟ با اینکه تمیزی خ ...

آره من حتی یه بارم زیر بغلمو نرفتم

دست و پا و اینا رو میرم فقط.

نمیدونم شایدم عوارض نداشته باشه ولی من گفتم بهتره انجام ندم :)🌸