2777
2789

نظرات شما باعث میشه استرس و اضطراب بشدت پایین بیاد و لا انگیز بیشتری درس بخونم  من یازدهم هستم ۴شنبه امتحان عربی دارم از ۲ درس از طرفی صبح امتحان داشتم  وشبش فقد ۳ساعت خوابیدم و خسته هستم الان بنظرتون بزارم فردا بخونم  یا چیکار کنم ممنون میشم بهم یه راهکار بدید

شما میخوای ساعت ۱۱ بخوابی به عنوان مثال یا هرچی

الان تا قبل شام هرچقدر که میتونی بشین بخون

بعد شام هم در حد نیم ساعت بخون بعد دیگه ازاد بزار ذهنتو و بزار بقیه اشو فردا بخون

ایشالا که موفق بشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما میخوای ساعت ۱۱ بخوابی به عنوان مثال یا هرچیالان تا قبل شام هرچقدر که میتونی بشین بخونبعد شام هم ...

۲تا درس یه روخوانی بکنم  یا بشینم از اول عمیق بخونم که در اینصورت زیاد نمی تونم بخونم

۲تا درس یه روخوانی بکنم یا بشینم از اول عمیق بخونم که در اینصورت زیاد نمی تونم بخونم

یه روخوانی بکن که یه پیش زمینه ای داشته باشی و کارت برای فردا حداقل برای نیم ساعت هم که شده جلو میوفته 

منظورم کم خوابیدی بود شرمنده😂💔

آره اشتباه  لپیه منم یه زمانی چشمام آلبالو گیلاس میچینه دیروز داشتم کتاب میخونم با صدای بلند ۳۰ نفر داشتن گوش میدادن یه هو سید علی رو اسید علی خوندم کلاس یه لحظه رفت رو هوا  

یه روخوانی بکن که یه پیش زمینه ای داشته باشی و کارت برای فردا حداقل برای نیم ساعت هم که شده جلو میوف ...

مرسی لطف کردی عزیزم فک کنم یه رو خونی ساده هم بکنم یک پیش نوسی توی ذهنم داشته کاشته بشه

آره اشتباه لپیه منم یه زمانی چشمام آلبالو گیلاس میچینه دیروز داشتم کتاب میخونم با صدای بلند ۳۰ نفر ...

وای وای منم

سر کلاس کود رو ببخشید بخاطر ماسکی کع زده بودم اشتباه گفتم یهو دیدم همه از خنده قرمز شدن💔

عزیزم یه پایه ازت پایین ترمولی به نظرم چون کم خوندی فردا بخوناگه‌الان بخونی ممکنه بی کیفیت بخونی کار ...

انسانی هستی؟

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

سوال داشتی عزیزم

من خیلی نمراتم افتضاح شد معدلم شد۱۶فارسیم۱۱عربی۱۳

رفتم مشاور گفت وسواس خوندن داری بنظرت میتونم تا خرداد جبران کنم؟کلا ناامیدم 😭

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿