2777
2789

داداشم 14 سالشه الان یه ساله گوشی خریدن براش قبلش با گوشی من بازی میکرد نابودش کرد قشنگ روزی 6 ساعت باهاش سنگین گیم میزد ب مدت چند سال ماهی هم 30 گیگ نت استفاده میکرد همه میگفتن نده گوشیتو بهش خراب میشه من دلم میسوخت بهش میدادم هیچوقت نه نگفتم بهش هیچوقتم نگفتم چقد نت استفاده میکنی یا گوشیم خراب میشه از وقتی خودش گوشی داره دیگه سمتم نمیاد فقط هات اسپات براش روشن میکنم ینی از نت من استفاده میکنه 

حالا موضوع اینه که من گوشیم داغون شده دیگه چند سال ازش کار کشیده شده شبانه روز الان هنگ میکنه داغ میکنه شارژ خالی میکنه و اینچیزا برامم نمیخرن یکی دیگه میگن خرابش کردی 🙁 من بازم چیزی ب داداشم نگفتم ک تو بازی کردی خراب شده بلاخره خواهر بزرگترشم دلم نیومد چیزی بهش بگم 

امشب تو جمع نشسته بودیم میخاستم کنکور ثبت نام کنم گوشیم هنگ کرد گفتم گوشیتو یه دقه بده برم  نام کنم چنان الم شنگه ای راه انداخت که گوشیمو نمیدم و کار دارم و با گوشی من چیکار داری گفتم هنگه گفت ب من چه گدا برو یکی بخر 😭 همه جمع برگشتن سمتم اخه مگه بچس چرا انقد بیرحمه یادش رفته خودش گوشیمو داغون کرده همشون یادشون رفته

هیچیش نتونستم بگم فقط گوشیشو دادم دستش اومدم تو اتاق نشستم ی دل سیر گریه کردم بخاطر دل نازکی و سادگی خودم اینهمه سال هر غلطی دلش خواست با گوشیم کرد نابودش کرد هیچیش نگفتم حالا دراومده میگه به من چه گدا 😭 حتی الانم نتونستم هیچی بهش بگم لعنت به منی که همیشه فکر دیگرانم و همون دیگران باهام اینطوری میکنن

ببخشید زیاد نوشتم دلم پر بود 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا این ک گذشت ولی همیشه اینو یادت باشه مهربون بودن حد داره نذار برسه به جایی ک ازت سواستفاده کنن چون معمولا آدما تا یکی رو میبینن ک مهربونه سریع ازش سواستفاده میکنن

مدعی خواست ک از بیخ کند ریشه ما،غافل از آنکه خدا هست در اندیشه ما💚

چند سالته

میرم تو 19

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

دوستی داشتم دو تا برادر کوچکتر از خودش داشت وقتی سر کار رفت خیلی هواشونو داشت براشون خرج می کرد موقع ازدواجش که شد همین دو تا برادرش خیلی اذیتش کردن پیش شوهرش کوچیک شد، فکر می کرد برادراش بعدها پشتبانش میشن برعکس شد

اخ حرفش بد بوده💔

خیلی بد بود تو جمع گفت تو جمعی که خونواده باید پشت هم باشن منو نقل مجلس ملت کرد هیچکی هم هیچیش نگفت 

من اگه جات بودم 👍 اینو بهش میدادم

کاش بودی کاش از اول همین کارو میکردم کاش انقد ساده نبودم 😭

حالا این ک گذشت ولی همیشه اینو یادت باشه مهربون بودن حد داره نذار برسه به جایی ک ازت سواستفاده کنن چ ...

مهربونی من شد وظیفه همیشه همینه😭 کاش دستم بشکنه دفعه بعد ک خاستم خوبی کنم

این همه هیچی نگفتن هم خوب نیستمیبینی که از نظر تربیتی هم انقدر آزاد گذاشتنش نتیجه خوبی نداشتهحداقل ا ...

خیلی دل نازکم دلم نمیاد هیچی بهش بگم 😭 ن فقط اون من با همه همینم همیشه ازم سواستفاده میشه