2777
2789
عنوان

بحران سی سالگی

138 بازدید | 17 پست

بحران ۳۰ سالگی دیگه چه کوفتیه سه سال مونده من از الان حالم بده کل دهه بیست زندگیم ناکامی و سر گردونی بود . فکر نکنم دهه سی هم چنگی به دل بزنه احساس می کنم گند زده  شده به زندگیم و دیگه هر کاری بکنم فایده ای نداره بهترین سال های عمر بدون هیچ دستاورد و خوشی رفت 

شما چی کسی به چیزی که خیلی می خواست تو دهه سوم زندگیش رسیده براتون چطور می گذره ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا ۳ سال پیش این تاپیک زدم الان ی سال مونده ب ۳۰ سالگی م بی اهمیت شده برام

خوش به حالت برای من مثل کابوس حتما به ثابت رسیدی تو زندگیت من بدجوری احساس پوچی می کنم

خوش به حالت برای من مثل کابوس حتما به ثابت رسیدی تو زندگیت من بدجوری احساس پوچی می کنم

برای من هم مثل کابوس بود 

هنوز ب شرایطی که میخواستم نرسیدم  

فقط فهمیدم با فکر و خیال و ترس چیزی درست یا عوض نمیشه 

چقدر بدبینی😪خب الان سه سال مونده یه حرکتی بزن تا ۳۰ سالگی یکی دوتا از هدفات تیک بخورنیا تا ۴۰ سالگی ...

یک سال دارم زبان می خونم تا من بجنبم و کنکور بدم تازه اگه قبول شم تا اواسط دهه سی زندگیم طول می کشه تا یه کارشناسی بگیرم مشکل اینکه خیلی دیر واسه همه چیز جنبیدم تازه تو این سه فهمیدم به چه کارهایی علاقه دارم و از چی لذت می برم

برای من هم مثل کابوس بود هنوز ب شرایطی که میخواستم نرسیدم فقط فهمیدم با فکر و خیال و ترس چیزی درست ...

نه واقعا چیزی عوض نمی شه از هرچی ترسیدم سرم اومد و چشم به هم زدم دیدم بهش عادت کردم