2777
2789

همه چی کارم اوکیه مدیرمم بنظر چشم هیز و....اصلا بنظر نمیاد تو دفترش فقط منم و داداش کوچیکش بعد مشتریام مردن اینا کاری ندارم در دفترشو کامل میبنده فقط مشتریا زنگ میزنن درو باز میکنه.تو کوچه محل کارمم کلی نمایشگاه و‌...هس البته ولی میگم نکنه دو روز دیگه مرده عوض شه و....کاری کنه.ی پسر ۳۰.۳۱ساله مدیرشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از طریق جاب ویژن و ای  استخدام کار پیدا کن اینجوری دیگه نترسب 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

حتی اگه ماهی ۵۰ میلیون بهت حقوق دادن اونجا نرو 

خیلی خطرناکه اگه مدیرم کاری نکنه مردم پشت سرت 

حرف می زنن 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

معموما اتاق مدیر با اتاق نیرو جدا هست، شما اصلا اتاق ات باید جدا باشه.

هممون تو ی مکانیم.پسره امروز حتی ی نگاه چپمم نکردا ولی میگم نکنه ی ماه دیگه که صمیمیت به وجود بیاد بخواد عوض شه

😂😂نمیدونم ولی به بهانه رد و بدل هوا بگو در باز باشه یا اگه میزت سمت دره بگو باز باشه هوا بیاد

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔