2777
2789

از وقتی یادم میاد بی پول بودیم 

همیشه حسرت همه چیز به دلم بود حتی دو تیکه لباس

الانم پول دارن ولی خرج نمی کنن 

تا اینکه برام یه خاستگار خوب اومد 

اینجا رسم نیست دختر جهیزیه کامل بده ولی دیگه اینجوریهم نیست که کلا هیچی نده 

مثلا نصف وسایل رو میخرن 

شوهرم بیشتر احساس میکنم که تعارف کرد گفت نه پول هست شما زحمت نکشین 

اینا دیگه نکردن 2 تا قابلمه هم برام بخرن 

هیچی هیچی 

بعد الان مامانم میگه تو رو امروز ببرن فردا برت میگردونن چرا ظرفا رو نشستی 

من عمدی نمیشورم 

دلم پره 

پیش شوهر و خانواده شوهر کوچیک شدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کوچیک نشدیاتفاقا مردی که خرج بیشتر میکنه قدر زنش رو میدونه تو اسلام واسه همین جهاز و مهر و نفقه و هم ...

اره ولی معمولا بقیه برای دامادشون اینجوری نیستن 

کلی کمکش میکنن 

بده دیگه مطمئنم اولین دعوا همه ی اینا رو میزنه تو سرم حتی قبل عقدم چهار دست لباس درست و حسابی نداشتم

انشاءالله هیچ وقت دعوا نکنید و پیش نیاد میدونم سخته ولی تحمل کن ‌ تا خودتون همه چی رو به دست بیارید

عزیزم وقتی اینقدر بزرگ شدی که میتونی ازدواج کنی اینقدر هم بزرگ شو برو سر کار و خودت جهاز بگیر الان کم کم حقوق ۱۰ تومن میدن نمیتونی چهار تا وسیله بگیری همش از پدر و مادر توقع نکنین 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

عزیزم وقتی اینقدر بزرگ شدی که میتونی ازدواج کنی اینقدر هم بزرگ شو برو سر کار و خودت جهاز بگیر الان ک ...

خب من الان بختم باز شده 

بعدشم چرا توقع نداشته باشم مگه من خودم خواسته م به دنیا بیام اخه 

اینا هم پول دارن اونقدرا هم بدبخت نیستن 

اره ولی معمولا بقیه برای دامادشون اینجوری نیستن کلی کمکش میکنن

حالا تو قدر شوهرت رو بدون

البته هنوز از همه این خرجا هیچی واسه تو نیست اگه خدای نکرده روزی طلاق بگیری مهریه سکه ای هم بدرد نمیخوره 

ولی خب بازم بنظرم شوهرت مرد خوبی اومد

یک عدد چپی 

خب من الان بختم باز شده بعدشم چرا توقع نداشته باشم مگه من خودم خواسته م به دنیا بیام اخه اینا هم پول ...

عزیزم  وقتی الان نمی‌خرن انتطار حرف و حدیث داریی نرو یاد بگیر رو پای خودت باشی تو بگیر هزار بارم منت بذار خستشون کن بد حرفات 

حالا تو قدر شوهرت رو بدونالبته هنوز از همه این خرجا هیچی واسه تو نیست اگه خدای نکرده روزی طلاق بگیری ...

اره ادم دست و دل بازیه 

ولی خب خیلی بده که خانواده ت انقدر ناخون خشک باشن 

ما هر بار مهمون شدیم خونه اونا دو یا سه مدل غذا درست کردن 

ولی ما هر وقت دعوت کردیم مامانم با غر غر یه مدل غذا درست کرده 

عزیزم وقتی الان نمی‌خرن انتطار حرف و حدیث داریی نرو یاد بگیر رو پای خودت باشی تو بگیر هزار بارم منت ...

دیگه گذشت جهازم کامل خریده شد 

ماه بعد هم عروسیمه 

الان فقط دلم میخواد برم دیگه نبینمشون 

دیگه گذشت جهازم کامل خریده شد ماه بعد هم عروسیمه الان فقط دلم میخواد برم دیگه نبینمشون

چی بگم گلم اشتباه اول از سمت خودت بود وقتی دیدی نمیگیرن خودت دست به کار شو ماله منم مادرم با اینکه حقوق پدرم دستش بود. برام نخرید خودم رفتم سر کار خریدم کم خریدم ولی خوب خریدم با افتخارم رفتم خونه بخت بعضی پدر و مادرها فکر میکنن دختر بار اضافه است و هم دادنش دیگه تموم خرج هیچی رو نباید بدن شانس ما هم اینمدلی خانواده نصیب ماها شده من لباسامم خودم میگرفتم