2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم بیاین راه حل بهم بدین

115 بازدید | 15 پست

سلام من چند تا همکار دارم خداشاهده اصلا حرف کسی رو نمیزنم امروز سه تا از همکارها بودن چون یکی از همکارها خیلی حرف پشت سر کسی میزنه میدونستم الان پشت سرمنم حرف میزنه گوشی رو گذاشتم روی صدا و رفتم بیرون دنبال کارهام یه ساعت این خانمه پشت سر من حرف دروغ زد البطه اون دوتاهیچ حرفی نزدن اینقدر ناراحتم نمیدونم صدا رو بفرستم برای سرکارگر چون گفت اون خانم درمورد من حرف زده میدونم دروغه چون من اصلاحرفی به اون خانم نمیزنم از یه طرف دلم میسوزه که بخوان اخراجش کنن به نظرتون چکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای خودش بفرست بگو یکبار دیگه پشت سر مردم حرف بزنی اینو میفرستم برای سر کارگر سرت به کار خودت باشه 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
ممکنه زیرابتو بزنه

دقیقن داره همین کارو میکنه روز اول که رفتم سرکار صاحب کار گفت فقد دنبال هاشیه نباشین منم نیستم اما میگم نباید این حرفها رو دنبال من میگفت

خب بره بگه ت مدرک داری عزیزم مگه صدای ضبط شده اشو نداری؟

بله دارم از یه طرف میگم اخراجش میکنن از یه طرف دوست ندارم کسی بگه دنبال هاشیه هستم از یه طرف هم میترسم اخراجم کنن تنها راهش اینه به بقیه بگم به حرفهای این گوش نگیرین چون شما هم دارین گناه میکنید

نگاه دراین حد هست که خونه خالی می‌رفته و میره میاد بع همه میگه حتی جوری که... انجام میده میده میاد ت ...

حرفایی که از پشت سر بقیه میزنه رو برو به خود اون شخص بگو تا یه نفر دیگه دست بکار بشه

حرفایی که از پشت سر بقیه میزنه رو برو به خود اون شخص بگو تا یه نفر دیگه دست بکار بشه

تازه به همکارم پیام دادم گفتم حرفهاشوشنیدم شمایلی مومن هستین اما دارین در گناهش شریک میشین گفت توراخدا حلال کن ماچکارش کنیم گفتم مثل من وقتی میخواست حرف بزنه درمورد من شما بگین خودش نیست درموردش حرف نزن