2777
2789

ببینین ماجرا از این قراره ک نامزدم میاد همش میگه با کی کجا میخواد بره اعصابم خرد میشه اینطوری حس میکنم بهم اعتماد نداره اصن ک همش میگه با کی کجا میره چون توقع داره منم بهش همه چیو بگم 

اخه ببینین مثلا داره با دختر عمه ش میره بیرون پیام میده میگه اشکال نداره با اون برم بیرون بعد اصن دختر عمه ش کسی بود ک ما رو به هم معرفی کرد نمیدونم چرا اینطوریه

خیلی حساسه رو این موارد و حس میکنم بعدن به مسکل میخوریم چن بار بهش گفتم ک من اکیم لازم نیس همع چیو بگی اجازه بگیری بهت اعتماد دارم تو هم داشته باش ب من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی قشنگه که ، حالا شما هم بگو اتفاق خاصی نمیفته که ! 

من قبل هر کاری اول به شوهرم میگم ! 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

والا من سینگلم ولی یکی از دوستام با دوست پسرش اینجوریه بهشم میگم واسه چی انقدر همه چیو به هم میگید مگه اعتماد ندارید به هم؟ یه جور نگام کرد انگار عقب موندم

یکی سر پا موند و رسید:)

حالا ک ی پسر این مدلی پیدا شد دختر ناراضیه😂😂

ببین من میگم باید اعتماد دو طرفه باشه من اکیم با هر کی میخواد بره چون میدونم ادم اون طوری ای نیس اونم ب من اعتماد داشته باشه اینجوری حس میکنم توی بازپرسی قراردارم هی میگه این و با کی میخای بری چیکار میخای بکنی فلان 

ببین من میگم باید اعتماد دو طرفه باشه من اکیم با هر کی میخواد بره چون میدونم ادم اون طوری ای نیس اون ...

به نظر من انقد اعتمادم خوب نیس البته ببخشید صریح و واضح میگم شما قراره یه زندگی مشترک داشته باشید بد نیست راجب یه سری کاراتون قبلش با هم هماهنگ کنید یا راجبش حرف بزنید توی زندگیتون خیلی تاثیر داره

به نظر من انقد اعتمادم خوب نیس البته ببخشید صریح و واضح میگم شما قراره یه زندگی مشترک داشته باشید بد ...

اخه میدونم پسر خوبیه منم همینطور .. ولی اره موافقم ک یه سری چیزا باید صحبت بشه از قبل ولی این ک هر روز بگه کجا و با کی اعصاب ادم خرد میشه