2777
2789
عنوان

درد و سنگینی گوش

115 بازدید | 11 پست

کسی تجربه ای داره بگه لطفا..من واسه ۴ شنبه سوری رفتم دکتر ک گفته بود جرم داره برام شستشو بده گفتم ساکشن کنه هم ساکشن کرد و هم شستشو داد...حالا بازم درد داره واحساس سنگینی دارم  تو عید بود نبودن میخام دوباره برم دکتر موندم چی کنم..همون دکتر قبلی برم یا جای دیگ یا علتش چیه اصلا 

کیپه؟ کدوم گوشته؟ چند وقته

بیشتر سمت چپم ولی الان راستمم درد گرفته...میشنوم ولی احساس فشار و سنگینی دارم مخصوصا وقتی میخوابم...از ی هفته قبل عید درد گرفته..سینوزیتم دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر سمت چپم ولی الان راستمم درد گرفته...میشنوم ولی احساس فشار و سنگینی دارم مخصوصا وقتی میخوابم... ...

اگ تست شنوایی انجام دادی و مشکلی نبوده احتمالا ویروسه یا سینوزیت منم شب چهار شنبه سپری پارسال اینجوری شدم جدی نگرفتم افتاد ب تعطیلات بعد رفتیم مسافرت بعد دکترها دیر اومدن ۲۸ فروردین تست دادم شنوایی کم شده بود ام ار ای سی تی ملی دارو آمپول ج نداد 

گفتن سکته کوش دیر رسیدی 

ی دکتر طب سنتی معرفی کرد خواهر دوست همسرم 

همیشه دعاش می‌کنم زنگ‌زدک شرح حال دادم دارد فرستاد امیدی نداشتم ولی کاملا خوب شدم مثل معجزه بود برام چون نشسته بودم کلی گریه و افسردگی و حتی سمعک انتخاب کرده بودم

ی دکتر طب سنتی معرفی کرد خواهر دوست همسرم همیشه دعاش می‌کنم زنگ‌زدک شرح حال دادم دارد فرستاد امیدی ن ...

الان شنواییت خوبه؟!من شنواییم بنظرم خوبه بیشتر احساس سنگینی میکنم انگار ی چیزی تو‌گوشم چطوری بگم فشار میاره دلم میخاد بکندم بندازم بره🥴

گوش من و پسرم سنگین شد بعد سرماخوردگی ی ماه پیش تازه دیروز رفتم دکتر بهم اسپری بینی داده!!!!!!

الان بهتر شده ؟شمام گوشتون درد میکرد ؟!منم این یکی دو ماه سرماخوردم 

الان شنواییت خوبه؟!من شنواییم بنظرم خوبه بیشتر احساس سنگینی میکنم انگار ی چیزی تو‌گوشم چطوری بگم فشا ...

اره شکر خدا وگرنه باید میرفتم بیمارستان آمپول های گرون برای گوش میزدم تازه معلوم نبود خوب بشه شاید ی درصد کمی برمیگشت از شنواییم و اینکه بعدش در نهایت سمعک باید میگرفتم خدارشکر خوب شدم 

اره شکر خدا وگرنه باید میرفتم بیمارستان آمپول های گرون برای گوش میزدم تازه معلوم نبود خوب بشه شاید ی ...

خداروشکر خوب شدید...خیلی سخته ادم اذیت میشه اینجوری

درد داشت اسپری زدم خوب شد ولی سنگینهبویایی و چشایی رو هم ازدست دادم

اخی انشالله زودتر خوب شید..منم دوباره میخام برم دکتر میترسم برام دوباره شستشو انجام بده ..تاثیرم نداره ک