2777
2789
عنوان

خونمو مورچه برداشته چیکار کنم

78 بازدید | 12 پست

هر حشره کشی بگید استفاده کردم کامن زدم اثر نداره اصلا خیلی زیادن

تو نت نوشته بوراکس ریشه کن میکنه بوراکس از کجا بخر

شما خودتون راهی دارید؟

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول سوراخشون رو پیدا کن ، با سیمان سفید سوراخشون رو ببند ، بعد سم بزن ! من سم معلمولی میزنم ، یکی هم نیست!

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

جاهایی که مورچه مرده هست رو جارو کن یجا خوندم مورچه ی مرده تعداد مورچه هارو بیشتر میکنه بخاطر بویی ک ...

اصلا مرده نیست روی اپن اجاق گاز همه جا انگار دسته دسته ان هی تمیز میکنم  هی سوراخی ک میان بیرونو میبندم سم میزنم ولی اثر نداره باز از یجا دیگه میان بیرون اثیر شدم دیگه والا

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

اول سوراخشون رو پیدا کن ، با سیمان سفید سوراخشون رو ببند ، بعد سم بزن ! من سم معلمولی میزنم ، یکی هم ...

سوراخو سم‌میزنم میبندم میگم‌بذار بمونن اون تو بمیرن ولی بازم از یجا دیگه ک نمیدونم کجاست میان بیرون

داروی مورچه برسودا بگیر عالیه عالی

منم خونه ام پر مورچه بود هر دارویی میزدم از یه طرف دیگه در میومدن ولی فقط یه بار برسودا زدم اصلا ناپدید شدن انگار هیچوقت خونمون مورچه نداشته

از غم ای کاش ها چشمم کبود

گناه داررررن🥺🥺

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

سوراخو سم‌میزنم میبندم میگم‌بذار بمونن اون تو بمیرن ولی بازم از یجا دیگه ک نمیدونم کجاست میان بیرون

قشنگم سم نزن دم سوراخ ، با آدامسی چیزی سوراخ رو ببند ، چون اینا باز میرن دو قدم اونورتر سوراخ پیدا میکنن 😂

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خونه رو جارو بزن اول بعد گوشه هارو پودر مورچه بریز. خیلی عالیه. بچه کوچیک نداری اگه چاردست و پا بره این ور اون ور

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را