2777
2789

سلام 

بنظرتون کسی که درسش تو دبیرستان ضعیف بوده نمیتونه با توکل به خدا در اینده موفق بشه؟ادم بدرد نخوریه؟ یا توی دانشگاه موفق بشه؟نمیتونه پولدار بشه و به نیازمندا کمک کنه و دل خدا و امام زمان(عج)رو شاد کنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا چرت و پرت میگی؟

توکل به خدا؟ تو درس نخون ببینم از نمره تک رقمی بالاتر میشی.

اول تلاش کن بعد بگو توکل به خدا

بعدشم این که ضعیفی چه ربطی به آینده و دانشگاه و خصوصا بدرد بخور نخور بودنت داره؟

بعدشم شاد شدن خدا و امام زمان؟؟؟ 

خودت آدم نیستی؟ آینده نداری؟ زندگی نداری؟ خواسته و هدفی نداری؟

چرا چرت و پرت میگی؟توکل به خدا؟ تو درس نخون ببینم از نمره تک رقمی بالاتر میشی.اول تلاش کن بعد بگو تو ...

من تو هرکاری توکلم به خداست و تلاشمم میکنم قطعا

درارتباط با خدا و ائمه و امام زمان هم من همیشه حضورشونو تو زندیگم حس میکنم،ازشون میخوام کمکم کنن تو بهترین مسیر قدم بردارم مسیری که به صلاحمه،خدا و ائمه بویژه امام زمان صلاح مارو بهتر از خودمون میدونن

و اینکه کسی که تو دبیرستان ضعیفه چجوری تو دانشگاه قوی میشه؟