2777
2789

خانوما من چهارماهمه ازقبل عیدنوروز سرماخوردم تا حالا اصن خوب نمیشم داروهم نمیشه همچی استفاده کنم خسته شدم خیلی بیحالم سرفه عطسه ابریزش دارم خیلی کسلم میگم نکنه کرونا باشه خاستم ببینم کرونا باشه جنین اسیب میبینه یانه

زن همسایه ما گرفت.در حد چی 

همه نوع امپول و دارویی هم زد 

پسرش الان ۴سالشه ..بااااهوش

شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله من در دوران اوج کرونا سه ماه کرونا گرفتم و خیلی شدید هم گرفتم نگران نباش هیچ اتفاقی نمیفته بچه من خداروشکر سالم بود 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

برید دکتر دارو مناسب میدن برای جنین ضرر داره اگر عفونت داشته باشید 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

منم کرونا گرفتم و خدا رو شکر دخترم سالم دنیا اومد ولی وقتی به دنیا اومد ازش آزمایش گرفتن گفتن به خاطر کرونا تو خونش عفونته و یک هفته بیمارستان بستری بود

وقتی زایمان کردی باید به دکتر بگی که حامله بودی کرونا داشتی تا از نوزادت تست خونبگیرن