2777
2789
عنوان

قانون پرورشگاه بیاین هم فکری

63 بازدید | 5 پست

آقا الان یه تایپکه راجب بچه از پرورشگاه 

یکی سوال کرده بود که مگه خودشون تو پرورشگاه به بچه ها چی میدن که انتظار دارن زمین یا یه چیزی به نامشون بشه 

من نظرمو میگم شمام بگید

اولا فکر نکنم خودشون بعد ۱۸ سالگی غیر یه مقرری تا یه مدت چیز دیگه اصلا زمین و به نام زدن غیر معقولانست به نظرتون بهتر نبود به یه خانواده کا از نظر اخلاقی خانواده خوبی باشن مالی هم متوسط بچه بدن بعد خودشون تا یه حدی آینده بچه رو تامین کنن به همراهی اونیکه گرفته اینطور بچه های بیشتری تو خانواده بزرگ میشن برای آیندشونم خود پرورشگاه کمک بده 

بهتراینکه بمونن همونحا

الان یه خبری من شنیدم که بچه رو بهد از یه سال یا چند ماه برمیگردوندن و خوب بچه گریه میکرده که من دیگ ...

مگه چن درصد اینطور میشه ؟

خب میگم ک از لحاظ اخلاقی سنحیده بشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیدم اون پست رو

اینو نوشتم براش بعد دیدم پست پاک شده تاپیک هم قفل

بالاخره اونجا جاشون خوبه از نظر خوراک پوشاک درس خوندن و اینا رسیدگی میشه بهشون، سخت میگیرن که کسی بدون فکر و احساسی بچه نبره بعدا مثلا پشیمون بشه و... یا مثلا خونه ای چیزی به نام میزنن تقریبا بچه تامین باشه بچه ای که کلی سختی کشیده

منم دیدم اون پست رواینو نوشتم براش بعد دیدم پست پاک شده تاپیک هم قفلبالاخره اونجا جاشون خوبه از نظر ...

خب خودشون که نمیتونن برای همه ی بچه های اونحا خونه یا زمین تامین کنن تهش یه مقرریه دیگه خب همونا به بچه هایی که میرن تو خونه ی متوسط هم بدن یه کمک مالی بکنن اگه خانواده ای واقعا اخلاقی خوبه 

از لحاظ اخلاقی که نمیشه مطمئن شد 

برا پشتوانه بچه خیلی هم بنظرم زمین و خونه واینا خوبه 

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》