2777
2789
من همسرم ده لول از خودمون از نظر مالی بالاتر بود ما قشر متوسط بودیم از سر ناچاری هم ازدواج نکردم عاش ...

سنتی ازدواج کردید ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاً یک واقعیتی هست نمیشه انکار کرد به همراه کلی استثنائات دوستان این رو نمی‌گم که به کسی توهین بشه ...

آفرین دقیقا

منم مسئله فرهنگ رو گفتم .... ماها که اینو دیدیم میدونیم چقدر اختلاف فرهنگ ها مهم هست و تاثیر داره بعدا

مخصوصا وقتی بچه دار میشن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

سنتی ازدواج کردید ؟

دوست نبودیم سنتی هم نبود تلفیقی بود همسرم منو دیده بود پسندیده بود با هم آشنا شدیم دیگه اومد خواستگاری 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

ازکجا پیدا شد

معرف داشتیم 

خاستگاری سنتی ...

روزی که میخواستن بیان خاستگاری گفتن  فلانی اینجوری هست وسطح بالا 

خاستگاری هم زیاد رفته پسره خودش قبول نکرده 

ما گفتیم اگر اینجوریه که خونه ماهم اصلا پسند نمیکنه 

در اوج نا امیدی پسند کرد الانم ۲تا بچه داریم 

خداروشکر زندگیمونم خوبه 

بعدها پدر شوهرم گفت چند شب بعداز آشنایی با خانواده شما 

خواب دیدم رفتم حرم امام رضا 

خادم حرم یه پارچه سبز بهم داد گفت همون لحظه گفتم اینجایی که پا گذاشتیم قطعا خیر هست برامون 

همسرم مشکلی نداره منم شاغلم البته همسرم به درآمدم نیازی نداره برادرم هم خودش خانومش انتخاب کرد بالای ...

من همینجوری پرسیدم ولی گاهی فکر میکنم اینا که از خانواده فقیر میرن یکی حالا دو سه لول بالاتر چقد خوشبخت میشن یهو چون خودم درس خوندم دانشجوی پرستاریم و خودم تلاش کردم گاهی میگم خوش به حال اونا من چهره ام خوبه دماغمو عمل کردم خوبه قدم ۱۷۰ وزنم ۵۷ خانواده مونم خوبن بابام خیلی آدم زحمت کشیه مامانم خونه داره وضع مالی مون متوسطه خونه ماشین و زمین و اینا داریم از خودمون ولی در سطح کم  باآبرو هم هستن خانواده مون ۲۰ سالمه 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

ولی من خودم با اینکه وضع مالیمون متوسطه و اینا ولی اگه خیلیم عالی بود به جای اینکه به فکر پول باشم ...

عزیزم

ایشون هم نگفت بی فرهنگ هستن.... واقعیت اینه که فرهنگ ها خیلی فرق داره

خیلی زیاد

و پول روی فرهنگ تاثیر می گذاره

تا از نزدیک اینطور ازدواجی رو ندیده باشی و حرفها رو نشنیده باشی ، متوجه این صحبت نمیشی

من خودم خانواده ام با خانواده همسرم تفاوت چشمگیری ندارن و هیچوقت هم خودمو پایین تر نمی دونم ولی واقعیت اینه همسر من بچگی شو تو یک کشور دیگه گذرونده، من یک شهرستان ... البته خب من از نظر فرهنگی خونواده کتابخون و خیلی با فرهنگی داشتم و الانم میگم خودمو کمتر نمی بینم هیچوقت

ولی پول و نوع ِ شغل افراد خیلی تاثیر داره تو فرهنگی که باهاش بزرگ میشن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من وضعیت مالی پدرم ضعیف بود ولی با آبرو بود قیافه ام هم زیادی زیبا نیستم همه ی دخترای فامیل کوچکتر ا ...

عزیزم برات کلی خوشحال شدم  قدمیما میگفتن بخت سنگیت تر رنگین تر  یه همچین چیزی فکر کنم 😂 خودتون شاغلید ؟ مگه چند سالتون بود ؟چقد اختلاف سنی دارید ؟

به عنوان یه خواهر اصلا دوست ندارم برادرم از خانواده سطح پایین تر زن بگیره مگه اینکه ذات اون دختر چشم ...

همه مثل هم نیستند .بستگی داره دحتری بگید اهل مادیات نباشه .

مثلا کسی که نمیدونه شما پولدارید .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

دوست نبودیم سنتی هم نبود تلفیقی بود همسرم منو دیده بود پسندیده بود با هم آشنا شدیم دیگه اومد خواستگا ...

خوشبخت تر تر ترشی عزیزم ❤️❤️😍

ازکجا پیدا شد

الان یکی از همون اقوام که زیادی به من با حس ترحم نگاه میکردن وگاهی با حرف هاشون دل من و مادرم رو میشکوندن

یه بار جلو خودم و مادرم  گفتن آخی دختر فلانی داخل خونه مونده 

خدا کنه بختت باز بشه چمدونم رفتم کربلا همینجور جلو نظرم بودی که بختت باز بشه

بخدا گاهی اوقات داخل جمع بهم میگفتن.

الان داماد همون خانواده راننده ی شوهر منه

اگر بخوام برات بگم کل زندگیم کلید اسرار هست 😢😅

معرف داشتیم خاستگاری سنتی ...روزی که میخواستن بیان خاستگاری گفتن فلانی اینجوری هست وسطح بالا خاستگا ...

وای چه قشنگ واقعا کار خدا😍😍 برا منم دعا کن🥲

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕