2777
2789
بنده پدرم بعداز ۶۰سال هنوز مستاجره ...ولی همسرم وخانوادش خیلی اوکی هستن ..اونجاش سخته که میخوای ی حر ...

همسرتون براش مهم نبود ؟ الان چی هیچوقت نگفته این رو ؟چهره تون چطوره شاغلید؟ اختلاف سنیتون چقده 😂😂😂😂چقد سوال شد 😂  خوشبخت تر تر تر شی الهی خدا تو همسرت برات جبران کرده😍

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

کلاً یک واقعیتی هست نمیشه انکار کرد به همراه کلی استثنائات 

دوستان این رو نمی‌گم که به کسی توهین بشه چون گفتم که افراد زیادی از این قاعده مستثنا هستند 

اصولاً خونواده‌هایی با وضع مالی خیلی وخیم از لحاظ فرهنگی و یا یک سری مسائل آداب و رسوم و اینا یه خورده سطح پایینتری دارند 

خواهش می‌کنم جبهه نگیرین من سطح خودم کاملاً متوسط هستش در کل چیزی رو میگم که بیشتر دیدم 

و غالباً افرادی که دیدم از وضعیت مالی خیلی پایین یعنی حتی بدون ازدواج کردن مثلاً یکیشون گنج پیدا کردن و وضعیت مالیشون توپ شد ولی واقعاً شخصیت‌ها فرهنگ‌ها زیر صفر 

اگر دختر خانومی باشه خیلی با فرهنگ متین خانم باشه با وجود فقر مالی من مشکلی ندارم که مثلاً زن برادرم بشه ولی حتماً فرهنگ خیلی مهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن برادرم سطحش خیلی پایین تر بود ولی ما باید خیلی حواسمون جمع میبود یه چیزی نگیم که به خودش بگیره البته همون دوسه سال اول الان دیگه خیلی اوکی شده

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی ببخشید هااا

ولی خیلی از این دخترا وارد خانواده همسر با وضع مالی خوب بشن ی مدت بگذره زبون درمیارن ، گستاخ و ندید بدید بازی درمیارن و جالبه با داشته های خانواده شوهر به خودشون پز هم میدن😂😂

تو اطرافم شاید ۱۰ مورد بیشتر دیدم

نمونه ش جاری 

من همسرم ده لول از خودمون از نظر مالی بالاتر بود 

ما قشر متوسط بودیم از سر ناچاری هم ازدواج نکردم عاشقم بود اقوام دوستم بود پیشنهاد دادند منم قبول کردم 

خیلی هم راضی هستیم همسرم بی نهایت به خانوادم احترام می‌ذاره و در هر شرایط هوای پدر و مادرم داره

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

یعنی اینقد متنفرید ؟پس چی دوست دارید برا برادرتون ؟

ببین پست بالای همین پست خودتو بخون 

همش بهت گیر میدن که ارههه خونه باباش ندیده حالا ادم شده ! ترو خدا ول کن با یکم بالاتر از خودت حالا اشکال نداره ولی با خیلی بالاتر به هیچ عنوان !

[QUOTE=377946426]همسرتون براش مهم نبود ؟ الان چی هیچوقت نگفته این رو ؟چهره تون چطوره شاغلید؟ اختلاف سنیتون چقده 😂😂 ...[/QUOTE

🤑 

مهم نبود الان چرا حقیقتا یکم براش مهم شده گاهی ب شوخی یچیزایی میگه..چهرم خوبه زیادی بی‌بی‌فیسم خانه‌دارم اصلا نرسیدم درس بخونم ۱۴عروسی کردم..۹سال اختلاف سنی

ممنون از دعات

کلاً یک واقعیتی هست نمیشه انکار کرد به همراه کلی استثنائات دوستان این رو نمی‌گم که به کسی توهین بشه ...

بله، کاملا درست میگید

کسی که وضع اقتصادیش عالی باشه، رفتار و منش و طرز حرف زدنش و انتخاباش و آدمایی که باهاشون رفت و آمد داره هم فرق داره. اگه دخترخانم بتونه خودش رو بالا بکشه، منظورم فرهنگیِ، منم مشکل ندارم. نه که رنگ پول رو ببینه بزنه تو خط عمل و پروتز و ژل!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
همسرت مشکلی نداشت یعنی ؟خودتون شاغل هستین ؟داداشتون چی براش مهم نبوده ؟

همسرم مشکلی نداره 

منم شاغلم البته همسرم به درآمدم نیازی نداره 

برادرم هم خودش خانومش انتخاب کرد بالای ده ساله دارن زندگی میکنن مشکلی ندارن

شما بهتر نیست شرایط خودتون توضیح بدین 

داداشم دختر فقیر تر گرفته و حالا برامون زبون درازی هم میکنه.

خوب معلومه .

اهمیت ندید ‌.

خوش باشید .

همین کافیه .

زبون درازی کرد حرف را عوض کن .

درباره ابنکه چی خریدیم برات و‌اینا هم حرف نزنید براش.

معمولی رفتار کنید .

کل کل کردن ادم را گستاخ میکنه 

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

ولا من میترسم از فقیرا یا وضع مالی بدی  دارن  برای داداشم بگیریم ترجیح میدم در خانوادش درحد خودمون باشه 

من یکی از فامیلامون زن گرفت دختره فقیر بودن اصلا یه چیزایی میگفت  ندیده بود رفتند مشاوره 

مشاوره گفت دختره  تو رمانه اینقدر پرتوقع  بحث هم فایده نداره جدا شدند 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

من وضعیت مالی پدرم ضعیف بود ولی با آبرو بود 

قیافه ام هم زیادی زیبا نیستم 

همه ی دخترای فامیل کوچکتر از من بودن و ازدواج کرده بودن 

خیلی خجالت می‌کشیدم داخل جمع اقوام 

دلم نمی‌خواست جای برم چون همه با حس ترحم نگاهم میکردن 

آخ که چه روز های سختی بود بمیرم برای دل خودم 

خدا کنه هیچ دختری داخل اون شرایط من نباشه 

شاید خدا هم دلش به حال من سوخت 

یه خاستگار برام اومد شرکت نفتی 

مسئول یه واحد 

اصلا همه شوک شدن

بخدا هنوزم بهش فکر میکنم باورم نمیشه 

فقط کار خدا 

الان داخل فامیل بهترین خونه رو من دارم

بهترین ماشین رو ما داریم 

بهترین زندگی

همه خواست خدا بود 

شوهرمم خداروشکر با دین و ایمان 

خوش اخلاق

کلاً یک واقعیتی هست نمیشه انکار کرد به همراه کلی استثنائات دوستان این رو نمی‌گم که به کسی توهین بشه ...

ولی من خودم با اینکه وضع مالیمون متوسطه و اینا  ولی اگه خیلیم عالی بود به جای اینکه به فکر  پول باشم تو یه دختر و خانواده اش به فکر چیزای دیگه بودم آدمای فقیر  بی فرهنگ و نفهم که نیستن دیگه  خیلیاشون دل خیلی بزرگیم دارن  خیلی دخترا با من   کلی فقیری و سختی کشیدن  تو دانشگاه ولی نجیب ترین و با شعور ترین دخترا هستن   و البته موفق البته خیلی از دخترای پولدار هم چون میگن پول داریم هی میزنن سر همسرشون هی همسرشونو آدم حساب نمیکنن هی منت میزارن هی غرور همسرشون رو له میکنن هرکاری دلشون میخواد میکنن و اگر اومدن قربون صدقه تو نمیرن (گرچه هرگز نمیان با اون ادعای که من از اونا دیدم دنبال یکی هزار برابر پولدار تر از خودشونن) که بخوای به خانواده های فقیر توهین کنی گرچه ما فقیر نیستیم متوسطه وضع مالیمون

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

من زیاد این مدلی دیدم

برعکسش خیلی بدتر هست و متاسفانه زیاد هم داره جا میفته

دختر هم اگر از نظر مالی ضعیف تره، خیلی بهتر هست که حداقل از نظر فرهنگی در یک سطح باشن یا خودشو بکشه بالا ‌.... این یکی خیلی برای بچه هاشون و خونواده همسرش بد میشه و واقعا آزاردهنده هست

وگرنه پول به هر حال حل میشه وقتی پسر پولدارتره

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊