2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیژم واقعا اینکه همسرت بخاد پشتت باشه ذاتیه 

اگ ذات خراب باشه و سمت خاهرمادرش باشه تو خودتم بکشی نمیشع

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

نامزد ندارم اما عمری مامانم گلوشو پارا کرد اعصاب روان مارو بهم ریخت از بلاهایی که عمم سرش اورد گفت با کینه و نفرت و لحن دستوری که برو برین بهش و اینا

جدیدا به حالت دردودل میگه با مظلوم نمایی حسرت بغض کارای عممو میگه (واقعا گریمون میگیره) بابام جریح شده بعد ۲۰ سال زندگی آزگار بالاخره رید به عمم و قطع ارتباط کردیم 

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

با سیاست نیستم متاسفانه

و فقط تنها یاورم خداست

حتی درصورت مرگ هیچ وقت بهش دروغ نگفتم و بهش کفتم که از دروغ متنفرم

و خودش همیشه بهم میگه ویژگی بارزم صداقته

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

عزیژم واقعا اینکه همسرت بخاد پشتت باشه ذاتیه اگ ذات خراب باشه و سمت خاهرمادرش باشه تو خودتم بکشی نمی ...

نه خداروشکر اونجوری نیست 

ولی خب به نظرم یه رفتاراییم من باید داشته باشم ک توجه شو جلب کنم 

نمیدونم 

نامزد ندارم اما عمری مامانم گلوشو پارا کرد اعصاب روان مارو بهم ریخت از بلاهایی که عمم سرش اورد گفت ب ...

مامانمم یه اشتباهی میکنه بابام ایراد داشته باشه مستقیم میگه

درحالی که من حوگیرش میکنم یه ویژگی کاملا بارز نداره من به وقت و جاش میگم اتفاقا بابا هرچی نداشته باشه اینو حتما داره

و بله بابام جوگیر میشه و واقعااااا اون ویژگی تو کاراش در پیش میگیره

تا الان که جواب بوده

نامزد ندارم اما عمری مامانم گلوشو پارا کرد اعصاب روان مارو بهم ریخت از بلاهایی که عمم سرش اورد گفت ب ...

خخخ اره مردا از جیغ جیغ کردن خوششون نمیاد بدتر لج میکنند به نظرم

خخخ اره مردا از جیغ جیغ کردن خوششون نمیاد بدتر لج میکنند به نظرم

اره خودتو بزن به مظلوم بازی و فاز این ضعیفارو بگیر (البته به جا باید باشه هیر این صورت دور برمیداره) ببین چجوری به نفع تو تموم میشه

با سیاست نیستم متاسفانهو فقط تنها یاورم خداستحتی درصورت مرگ هیچ وقت بهش دروغ نگفتم و بهش کفتم که از ...

خیلی خوبه 

خداروشکر منم تاحالا دروغی نگفتم بهش و سعی کردم چیزیو پنهون نکنم ازش

نهههههه😂یه سمی مد شده بود میگفتن تاپ یقه باز بپوشید جلوش یه چیزی رنده کنید از توضیح بیشتر معافم کن� ...

🤣🤣🤣وااااای 

هنوز به اون مرحله نرسیدم 

حس خجالت دارم