2777
2789
عنوان

لطفا راهنمایی کنید

104 بازدید | 16 پست

امتحانات میان ترم دارم..شبه نهایی..یازدهم تجربی،عید چیزی نخوندم..نه وقت مشاور گرفتن دارم نه شرایطش رو،کسی طبق برنامه امتحانیم میتونه راهنمایی کنه؟ 

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

چه راهنمایی ؟بستگی داره تو کدوم درس قوی هستین یا ضعیف،درسایی مثل زیست و شیمی و ادبیات و دینی مهم ترن ...

میدونم..از شنبه شروع میشه و من صفر نیستم اما عید هم هیچی نخوندم و جمع نکردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونم..از شنبه شروع میشه و من صفر نیستم اما عید هم هیچی نخوندم و جمع نکردم

منم یازدهم تجربیم

منم عیدو هیچ نخوندم 

از کدوم شنبه؟

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

اکی براتون می‌نویسم اگه واقعا اجرا کنید

این برنامه امتحانیم هست..میخوام تا چهارشنبه خیلی از درسارو جمع کنم اگه بشه

1. زمین‌شناسی – شنبه ۱۴۰۴/۰۱/۲۳

2. عربی (هماهنگ استانی) – دوشنبه ۱۴۰۴/۰۱/۲۵

3. (بدون عنوان) – چهارشنبه ۱۴۰۴/۰۱/۲۷

4. دینی – یکشنبه ۱۴۰۴/۰۱/۳۱

5. فیزیک – شنبه ۱۴۰۴/۰۲/۰۶

6. زبان – دوشنبه ۱۴۰۴/۰۲/۰۸

7. انسان و محیط زیست – چهارشنبه ۱۴۰۴/۰۲/۱۰

8. زیست (هماهنگ کشوری) – شنبه ۱۴۰۴/۰۲/۱۳

9. فارسی (هماهنگ کشوری) – دوشنبه ۱۴۰۴/۰۲/۱۵

10. شیمی (هماهنگ کشوری) – چهارشنبه ۱۴۰۴/۰۲/۱۷

11. ریاضی (هماهنگ استانی) – یکشنبه ۱۴۰۴/۰۲/۲۱

12. آزمایشگاه – دوشنبه ۱۴۰۴/۰۲/۲۲

13. تاریخ – چهارشنبه ۱۴۰۴/۰۲/۲۴

این برنامه امتحانیم هست..میخوام تا چهارشنبه خیلی از درسارو جمع کنم اگه بشه1. زمین‌شناسی – شنبه ۱۴۰۴/ ...

خب ببین درسایی مثل شیمی ،زبان و زیست زمانشون کمه در حد یک و نیم روز،امروز تا شب زبان بخون،فردا زیست،پس فردا چهارشنبه هم شیمی

پنج شنبه و جمعه هم برای خود زمین شناسی،از اونجایی که برای فیزیک زمان زیادی هست میتونی دو روزش رو اختصاص بدی به درس ریاضی ،اینجوری واسه هر درسی حداقل سه روز وقت داری

Mathematics teacher

خب ببین درسایی مثل شیمی ،زبان و زیست زمانشون کمه در حد یک و نیم روز،امروز تا شب زبان بخون،فردا زیست، ...

مشکل اینه که تا دو مدرسه هستم..چهارشنبه هم تا ۹ شب پنجشنبه هم تا ظهر کلاس دارم..فارسی هم یک روزه..تاریخ هم یک روزه..چون عید هم چیزی نخوندم استرس گرفتم الان،کندخوان هم هستم

مشکل اینه که تا دو مدرسه هستم..چهارشنبه هم تا ۹ شب پنجشنبه هم تا ظهر کلاس دارم..فارسی هم یک روزه..تا ...

یه برنامه براتون می‌نویسم تا اون زمان طبق همون پیش برید،استرس نگیر چون مدرسه هم میری بعد از ظهر مجبوری بخونی

Mathematics teacher