2777
2789
عنوان

چرا وقتی شوهرم سیگار میکشه اینقدر اذیت میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 33 پست
چیکار کردی گلم

جلوش سفت و سخت وایسادم گفتم طلاق میگیرم چون روز اول گفته بودم خط قرمزم دوده البته زندگی مونم یه سری مشکلات داشت که به گفته خودش دلیل سیگار کشیدنش اون مسائل بود درکنارش اون مسائل رو هم حل کردم که دیگه بهانه ای نباشه شاید شوهر شمام بخاطر یه سری فشارها و کمبودها سیگار میکشه بهتره در این مورد باهاش حرف بزنی

جلوش سفت و سخت وایسادم گفتم طلاق میگیرم چون روز اول گفته بودم خط قرمزم دوده البته زندگی مونم یه سری ...

فشار اقتصادی روش زیاده، مشکلات هم کم و بیش داریم ولی بیشتر محیطی که هست چون همه دوستاش میکشن و شوهر منم آدم جوگیری هست میکشه، من این تهدیدا رو کردم ولی خب به دروغ متوسل شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بستگی داره کاری که میکنم درست باشه یا نه، بعدم میترسم کسی که تو ۴۰ سالگی رفته سمت سیگار و به ثبات ...

اگه میتونی تغییرش بده.اگه بخوای گیر بدی همش باید دعوا کنی اونجوری روش هم بیشتر باز میشه.

چرا قابل اعتماد نباشه؟

خب وقتی از اول گفتم از سیگار و مشروب متنفرم، گفت سمتش نمیرم و منم خوشم نمیاد، حالا بعد ۱۲ سال که از عقدمون گذشته تو ۴۰ سالگی تحت تاثیر رفیقاش رفته سمتش، از کجا بدونم تو جو خراب قرار بگیره هرزگی یا خیانت و ...نکنه؟

اگه میتونی تغییرش بده.اگه بخوای گیر بدی همش باید دعوا کنی اونجوری روش هم بیشتر باز میشه.

نمیخواد تغییر کنه وگرنه اولش دعوا کردم ولی بعدش با منطق و مهربونی و ... حرف زدم 

بیشتر سعی کن کاری کنی مشروب نخوره.سیگار هم خوب نیست.ولی به نظر من مشروب از سیگار خیلی بدتره.

مثل نوجوونا میمونه، جو کاریش بده، خانوادش هم مشروب بد نمیدونن، برای همین حرف من تاثیر نداره