هر سری میاد خونمون بچش میره ی چیو خراب میکنه خودش عین لجن خوار رو ی مبل میچسبه خودشو تکون نمیده بچشو جمع کنه منم باردارم واقعا اعصاب ندارم هر چی میگم برو فلان چیز از دستش بگیر الان میشکونه پا نمیشه فقط لفظی ب بچش میگه ی تی بگمو زد شکوند مجسمه کنار تلویزیونمو شکونده امروزم اومد کشو جلو مبلی مو شکوند قبلش صد بار گفتم پاشو اون جلو مبلی کشوشو ببند الان این انقد باز میکنه میشکونه انقد پانشد ک شکوند قهوه سازمم چند وقت پیشا خراب کرد امروز اومد نمک دون بچش گرفته هی میریزه رو زمین میگم پاشو از دستش بگیر من باردارم ماه آخرم سختمه هی تکون بخورم اصلا ب رو خودش نمیاره عین چی چسبیده زمین اخر سر گفتم ببین من ماه اخرم واقعا حوصله ندارم خیلی اعصابمو بهم ریختین امروز تو رو خدا حواست ب بچت باشه بخدا شوهرم میاد غرشو سر من میزنه انقد حرص خورده بودم نفسم تند تند میزد
من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊 🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌
بخدا هیچکس خوشش نمیاد اینو بچش برن خونشون الان مامان من داره تاوان گند کاری بچه اونو پس میده رفته سر ظهر ی جا رو پیدا کنه جلو مبلی منو درست کنن بخدا ب قدری شوهر غر میزنه من اعصابم نمیکشه
از این زناییکه بچه پس میندازن و باد میکنن یه گوشه حالم بهم میخوره،فقط مسائل تخت خوابیو زاییدن بلدن
دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️