2777
2789

سلام من مجبور شدم به یکی یه دروغ بگم برای اینکه نرم ببینمش گفتم چند روز دارم میرم شمال کاش نمیگفتم چون العان بهم گفته وضعیت جاده برفیه یا نه مثل اینکه شک کرده میگه از جاده فیلم یا عکس بده دستم به دامنتون کسی اینجا عکس یا ترجیحا فیلم ازجاده هراز رو داره که به وضعیت این موقع فصل همخونی داشته باشه کمک خواهرا ابروم میره اگه بفهمه دروغ گفتم

بگو نه برفی نیست بارونیه الانم تو هراز نیستم ک عکس بهت بدم

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو فیلم نگرفتم.دیگه رسیدیم الان.یکمی برفیه حاشیه ها.ولی خود اسفالت خشکه.ایجوری بگو.من نرفتما ولی فکر کنم اینجوریه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

خب برا چی دروغ گفتی اخه😶

من شمالیم یه چهارپنج روز رفته بودم تهران چهارشنبه هفته پیش که داشتم برمیگشتم مازندران کناره های جاده برف بود مخصوصا نزدیک امامزاده هاشم ولی راستش فیلم نگرفتم

نمیتونم العان راستشو بگم کلا هرچی فیلم و عکس از دریا وجنگل و... که به شمال مربوطه به دردم میخوره خودم داشتم تو لب تابم ولی العان لب تابمم دم دستم نیست😣

فیلم نتی ندی یه وقت بدتر ضایع میشی متاسفانه نمیشه کاری کرد بلاخره کسی که تا این حد میگه فیلم بده بعد یه نشونه دیگه میخواد

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆