2777
2789
عنوان

تعبیر خواب (میشه بیایین🥲🤍)

61 بازدید | 10 پست

سلام دوستان ، من شب خواب دیدم یه آشپزخونه کوچیکی هست که روی زمین پر از استکان هستش کلییی… بعد چند تا قوری هم هست و من دارم چای میریزم و میبرن پخش میکنن ، انگاری چای نذری بود ، انگاری مهمونای من بودن (اقوام همسرم که چند ماهی هستش قهریم ) 

شب قبل هم خواب دیدم تو خونمون بین همسرم و خانوادش و ما دعوا میافته ولی بعدش من تو برنج نذری خوردم و رفتم یه جای دیگه سر سفره سفیدی بود با اقوام همسرم نشسته بودیم ، دیدم یه غذای برنج نذری دیگه جلوم گذاشتن …

تعبیرش چی میتونه باشه؟🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهمون مشکلاته ،با آدمایی مشکل پیدا کردی که نسبت بهشون محبت داشتی ،،، هنوزم مشکلات بینتون حل نشده و اون سفره که پهنه نشون میده فعلا اختلاف پابرجاست

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

خواب اول: انگار ته دلت می‌خواد با فامیل شوهرت آشتی کنی. یه جورایی دلت برای دورهمی‌ها و صمیمیت‌های قبلی تنگ شده. داری تلاش می‌کنی یه جوری یخ‌ها رو آب کنی و دوباره باهاشون خوب بشی، انگار داری مهمونی می‌دی و چایی تعارف می‌کنی که دل‌ها به هم نزدیک بشه.

خواب دوم: این خواب نشون می‌ده که یه دعوایی تو زندگی‌ت بوده یا هست، ولی تهش یه امیدواری هست که اوضاع بهتر شه. انگار بعد از یه دوره سختی، یه نذری بهت می‌رسه که دلت آروم می‌گیره. بعدشم یه سفره صلح و آشتی پهن می‌شه و تو با فامیل شوهرت دورش جمع می‌شین. این نشون می‌ده که ته دلت هنوز امید داری که باهاشون آشتی کنی و دوباره مثل قبل بشین.

جمع‌بندی: این دو تا خواب بهت می‌گن که تو دلت می‌خواد با فامیل شوهرت آشتی کنی و دوباره روابطتون خوب بشه. انگار داری یه قدم‌هایی برمی‌داری که این اتفاق بیفته و تهش هم امیدواری که همه چی مثل قبل شه.

مهمون مشکلاته ،با آدمایی مشکل پیدا کردی که نسبت بهشون محبت داشتی ،،، هنوزم مشکلات بینتون حل نشده و ا ...

دیگه واقعا دارم کم میارم نمیدونم کجا برم خسته شدم از بس انتظار کشیدم😔😔😔😔

خواب اول: انگار ته دلت می‌خواد با فامیل شوهرت آشتی کنی. یه جورایی دلت برای دورهمی‌ها و صمیمیت‌های قب ...

دقیقا همینطوره ، من ۴ماهه که دارم زجر میکشم ولی هیشکی نیس کمکم کنه 💔💔💔💔 دیگه کم کم دارم نا امید میشم 😔