2777
2789
عنوان

سخنرانی گوش میدین❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حجت الاسلام حامد کاشانی

حجت الاسلام اسماعیل رمضانی

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
میتونین کپی کنین اگه زحمتی نیس🙏🏼

کپی میکنم خطامیده اینجادرخواست بدین خصوصی بفرستم ببینم میشه یانه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

من جدیدا موسیقی ترک کردمو بجاش فایلای صوتی اعم از کتابهای مختلف و سخنرانی گوش میدم

مگه مواده آخه؟ 

موسیقی خودش پل ارتباطه برای انتقال احساسات حرف ها

از من میشنوی وقتت رو با سخنرانی افراد سطح پایین هدر نده

به جاش مستند ببین پادکست تاریخی علمی زیستی نجوم و... گوش کن و بذار به جای توهم، علم افکارت رو در بر بگیره

بعدا از خودت تشکر می‌کنی

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

مگه مواده آخه؟ موسیقی خودش پل ارتباطه برای انتقال احساسات حرف هااز من میشنوی وقتت رو با سخنرانی افرا ...

از مواد بدتره

من نمیگم موسیقی گوش نکنین گناهه

موسیقی گوش نکنین چون خودم ده سال گوش دادم معتادش بودم جز اینکه کلی وقتم گرفت چی بهم داد؟

فقط تمرکزم اورد پایین  و فکر و خیالاتم زیاد کرد

از مواد بدترهمن نمیگم موسیقی گوش نکنین گناههموسیقی گوش نکنین چون خودم ده سال گوش دادم معتادش بودم جز ...

خب تو دوپامینت رو با موسیقی تامین می‌کردی که اشتباهه

موسیقی خوب و اصیل و به اندازه اتفاقا ضریب هوشی رو بالا می‌بره

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

استااد محمد شجاعی فوق العاده پرمعنا و آرامش بخش و با کلیییی موضوع کانال هم تلگرام هم ایتا داره

استاد پناهیان کانالاشو سرچ کنی میاد تو تلگرام کانال داره شما تو گوگل سرچ کن

این دو نفر سلسله مباحث موضوعی دارن واقعا عمیقه حرفاشون

رمضانی هم تو اکسپلور هر وقت بالا اومد ریلزاش خوشم اومد

استااد محمد شجاعی فوق العاده پرمعنا و آرامش بخش و با کلیییی موضوع کانال هم تلگرام هم ایتا دارهاستاد ...

ممنون عزیزم

واقعا این سخنرانیا موثرن و به خودسازی آدم کمک میکنن

مثلا یک سخنرانی گوش میکردم میگفتش اولویت و هدف اولتون خدا باشه اگر چیزی دیگرو بیشتر از خدا بخواین بهش نمیرسین حتی ازتون گرفته میشه...

الان هدف اولم خدا قرار دادم

انشالله خودش کمکمون کنه و بهمون آرامش بده