2777
2789
عنوان

اختلاف سنی تو ازدواج

2051 بازدید | 181 پست

دوستم 18 و اون 34 سالشه 

ولی خیلی خیلی پسر خوب و عاقلیه 

شوخ طبعم هست

از اینا هم نیس که افکار قدیمی داشته باشه  

حالا بنظرتون قبول کنه یا نه 

تاپیکام حس خوبی بهم میدن🪐🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نههههههههههههههه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

من این  طور تفاوت سنی زو خیلی دوست دارم 

کجایی هست پسره؟

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

من مخالف تفاوت سنی بالای۷ سال هستم ب مرور زمان ب مشکل میخورن 

باز بستگی ب خودش داره

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

چقد زیاااااااااااااااااد

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

تهران منم میگم قبول کن چون تو این دور زمونه پسر خوب واقعا کم پیداست

اصالتا تهرانیه؟ من میگم قبول کنه اگه خودشم پخته هست و میتونه بسازه

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

نه من خودم شوهرم ۱۲سال ازم بزرگتره دارم طلاق میگیرم 

اون اصل وقتای جوونیشو گذرونده و دوست توهم دقیقا تو زمانیه که دوست داره همه چیو تجربه کنه و بفهمه ولی اون اجازع نمیده