2777
2789
چقدم تو اینستا هم تبلیغ میکنن

من ازطریق همین اینستا هم رفتم وباهاش صحبت کردم و چنان با قاطعیت حرف میزد که دیگه باورم شد.همین مهرماه ۴۰۴ داروهای دستسازشو گرفتم و باکلی امید شروع کردم دوماه گذشت و بدبخت شدم الان کلی بدبختی اومده سراغم کلی عفونت کلی مشکلات دیگه هرچی بهش گفتم که داروت منوداغون کردبیا اینم ازمایشاتم ک وحشتناک شدن زیر بار نرفت و میگفت داروهای اصلیتوقط کن.هیچ پزشکی هیچوقت نمیادبه کسیکه بیماری خودایمنی داره نمیگه داروتو قط کن ولی این بیشرف مگفت دارتوقط کن و فقط مال منو استفاده کن منم همین چندروز پیش داروشو انداختم توسطل زباله.چنان مشکلاتی برام بوجود اومدکه حالاحالاها خوب نمیشم ونمیدونم قراره این مشکلاتم رفع بشه یانه.گولشو نخوریدخیلی این بیشروبی وجدانه بدنتون رو بهم میریزه که هیچ تازه پولتونو هم میخوره.کاش چندنفرپیدابشدازش شکابت بکردیم .معلوم نیست تواین داروهای دستساز چی ریخته که کلی عفونت رو به بدن من واردشده.خداخودش جلوی راهشو بگیره که باقی کسانیکه دارن عذاب میکشن توی چاه این نامردبیسواد گیرنیوفتن.اون اصلا پزشک نیست.حتی نتونسته ازمایش منو خودش بخونه ازمایشموداده هوش مصنوعی ترجمه کرده وگفته هوش مصنوعی میگه که عفونت داری وداروهای من عوارض ندارن..خدالعنتش کنه خدابه حق دلم ک خودش درعذاب بودوداروهای این نامرد بدترم کردن سدراهش بشه وزندگیشو نابودکنه.