2777
2789

بجاش ۴۰ روز سوره یس یخون و زیارت عاشورا بنظرم دعا ن ویس چیز خوبی نیس 

لطفا تاپیک قبلی‌م نظرتون بگید

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشيمون میشی

بهت قول میدم اينو 

تو در برابر دعایی که میگیری بخشی از روحت رو میدی...

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

والا من هرکسی دیدم رفته پیش دعانویس هیچیش نشده 😐😐😐 تازه اونایی ک طلسمای شیطانی بد هم میگیرن برا دیگران از همه سالم ترن اینجا فقط میگن نرید پیش دعانویس 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

پشيمون میشیبهت قول میدم اينو تو در برابر دعایی که میگیری بخشی از روحت رو میدی...

چجوری؟ میشه برام توضیح بدی منم می‌خوام برم پیش دعانویس ناچارم آخرین راهمه 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

ب دعانویس اعتقاد داری ب غسل اعتقاد نداری؟؟

عزیزم من تاحالا پیش دعا نویس نرفتم باردار نمیشم همه میگن چله داری برا اون میخوام برم از طرفیم خونه نیستم دوش بگیرم الان پرسیدم اگه واجبه ک فردا برم