2777
2789

سلام به کنکوریای عزیز این حرفای دلی منه (و ببخشید که یکم طولانیه لطفا تا اخر بخونید)عنوان یه کنکوری ۴۰۳ هستش اول از همه یه خسته نباشید بهتون میگم که آخرای مسیر پر فراز و نشیب کنکورید میدونم بعضیاتون چقدر بریدید و دیگه حال ادامه دادن ندارید میدونم بعضیا کلا از اول نخوندن و تازه شروع کردن و استرس اینو دارن که نکنه قبول نشن بعضیا هم دچار شک و تردید شدن که نکنه کل مسیر رو اشتباه اومدن نکنه منابع اشتباه رو انتخاب کردن نکنه کم تست زدن و هزاران هزار نکنه دیگه که تو اینجا جا نمیشه میخواستم بهتون بگم منم پارسال همینطور بودم و کاملا درکتون میکنم فقط خواستم بگم به تلاشتون ادامه واینستید و تا جایی که در توانتونه و کمی هم بیشتر! برای کنکور تلاش کنید درضمن پشت کنکوریا واقعا دمتون گرم هر کسی این شجاعت جسارت و جرعت رو نداره که این مسیر فرسایشی رو دوباره و دوباره طی کنه هرچند من به دو دلیل سال اولی ها رو منع میکنم از پست کنکور بودن اول چون این یه مسیر فرسایشیه که تو باید از همه چیزت بزنی تا موفق بشی از خانوادت از دوستات از تفریحت از خیلی چیزا دوم سنجش از سال ۴۰۲ ثباتش رو نسبت به کنکور از دست داده و دم به دقیقه داره هی یه چیز حذف میکنه دوباره اضافه میکنه به هر حال براتون ارزوی موفقیت میکنم و به عنوان یه کنکوری ۴۰۳ که رشته مهندسی کامپيوتر تهران مرکز قبول شد پاسخگوی تمام سوالات شما عزیزان هستم

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

خودت کنکوری هستی ؛///////////

نه ولی میتونم به کنکوریا کمک کنم

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی ناامید بودم نزدیکای کنکور حتی به پشت موندن فکر میکردم ولی نتیجه خیلی بهتر از چیزی بود که فکرشو میکردم 

عمری باشد جبران کنیم خوبی هارو چند بار، بدی هارو صد بار 💍H

منم خیلی ناامید بودم نزدیکای کنکور حتی به پشت موندن فکر میکردم ولی نتیجه خیلی بهتر از چیزی بود که فک ...

دقیقا منم اصلا فک نمیکردم کامپیوتر رو بیارم

سلام من احتمالا بخوام پشت کنکور بمونم امسال امادگی خوبی داشتم خوب هم شروع کردم ولی به دلیل مسائل خانوادگی دو سه ماه از این فضا دور شدم و تا به خودم اومدم ضعف پایه گریبانم رو گرفت مشکلی با پشت موندن ندارم ولی میخوام ببینم تو این راه نصیحتی هست که بخوای بهم بکنی؟ نکته ای که شاید به دردم بخوره؟ 

سلام من احتمالا بخوام پشت کنکور بمونم امسال امادگی خوبی داشتم خوب هم شروع کردم ولی به دلیل مسائل خان ...

فقط دوتا یک نهایی رو جدی بگیر بیشتر از اون چیزی که فکرشو بکنی بهت کمک میکنه دوم سعی کن اخرین سالی باشه که پشت کنکوری باشی بالا هم دلیلشو گفتم

فقط دوتا یک نهایی رو جدی بگیر بیشتر از اون چیزی که فکرشو بکنی بهت کمک میکنه دوم سعی کن اخرین سالی با ...

به نظرت امسال برم حسابداری که اگر سال دوم به هر دلیلی نشد یکسال عقب نمونده باشم؟ 

به نظرت امسال برم حسابداری که اگر سال دوم به هر دلیلی نشد یکسال عقب نمونده باشم؟

اخه حسابداری زیاد رشته مطلوبی واسه ریاضیا نیست 

اخه حسابداری زیاد رشته مطلوبی واسه ریاضیا نیست

من تجربیم چه رشته ای به نظر خودت مناسبه؟ حسابداری رو به خاطر بازار کارش در نظر گرفتم فرهنگیان میتونم برم ولی بیرون اومدن ازش دردسره

من تجربیم چه رشته ای به نظر خودت مناسبه؟ حسابداری رو به خاطر بازار کارش در نظر گرفتم فرهنگیان میتونم ...

واسه چه رشته ای رشته تجربی ریاضی یا انسانی؟

سلام کسی که از درس زده شده،چطوری به درس برگرده؟

سعی کن از تکنیک ۵ دقیقه استفاده کنی به این صورت که ۵ دقیقه فقط درس رو بخون مغز خودش ترغیب میشه و ترغیبت میکنه که بخونی ادامه درسو درضمن درس حفظی رو یه دور مثل داستان بخونی درس ریاضی رو هم باید تمرین حل کنی