سلام به کنکوریای عزیز این حرفای دلی منه (و ببخشید که یکم طولانیه لطفا تا اخر بخونید)عنوان یه کنکوری ۴۰۳ هستش اول از همه یه خسته نباشید بهتون میگم که آخرای مسیر پر فراز و نشیب کنکورید میدونم بعضیاتون چقدر بریدید و دیگه حال ادامه دادن ندارید میدونم بعضیا کلا از اول نخوندن و تازه شروع کردن و استرس اینو دارن که نکنه قبول نشن بعضیا هم دچار شک و تردید شدن که نکنه کل مسیر رو اشتباه اومدن نکنه منابع اشتباه رو انتخاب کردن نکنه کم تست زدن و هزاران هزار نکنه دیگه که تو اینجا جا نمیشه میخواستم بهتون بگم منم پارسال همینطور بودم و کاملا درکتون میکنم فقط خواستم بگم به تلاشتون ادامه واینستید و تا جایی که در توانتونه و کمی هم بیشتر! برای کنکور تلاش کنید درضمن پشت کنکوریا واقعا دمتون گرم هر کسی این شجاعت جسارت و جرعت رو نداره که این مسیر فرسایشی رو دوباره و دوباره طی کنه هرچند من به دو دلیل سال اولی ها رو منع میکنم از پست کنکور بودن اول چون این یه مسیر فرسایشیه که تو باید از همه چیزت بزنی تا موفق بشی از خانوادت از دوستات از تفریحت از خیلی چیزا دوم سنجش از سال ۴۰۲ ثباتش رو نسبت به کنکور از دست داده و دم به دقیقه داره هی یه چیز حذف میکنه دوباره اضافه میکنه به هر حال براتون ارزوی موفقیت میکنم و به عنوان یه کنکوری ۴۰۳ که رشته مهندسی کامپيوتر تهران مرکز قبول شد پاسخگوی تمام سوالات شما عزیزان هستم