2777
2789

برادرم ۱۶ سالشه 

من ۲۱

اگه خطاهایی ازش ببینم که به ضررشه و از روی نادانی و نوجوونیه وظیفه دارم به خانوادم بگم تا بیشتر حواسشون باشه؟

اخه چون اختلاف سنی زیاد ندارم میتونم بعضی حرفا رو از زیر زبونش بکشم ولی میترسم به خانوادم بگم دیگه داداشم بهم بی اعتماد بشه. از طرفی من کنترل یه بچه ۱۶ ساله رو ندارم و وظیفه پدرومادر میدونم. ولی دوست ندارم داداشم از سر جهالت و نادونی مسیرشو اشتباه بره

نه 

با خودش صحبت کن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اگر خیلی خطاهای بزرگی میکنه که ممکنه بیفته توی چاه به خانواده بگو ، اون کوچولوها رو بیخیال شو و فقط خودت یه اخطار بده!

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از مشاور کمک بگیر

سن حساسیه. کار اشتباهی کنی ی عمر پشیمون میشی. 

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

من باشم بی شک به خودم اجازه میدم که مداخله‌ داشته باشم 

خانواده یعنی همین 

ولی نحوه بیان خیلی مهمه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اگر خیلی خطاهای بزرگی میکنه که ممکنه بیفته توی چاه به خانواده بگو ، اون کوچولوها رو بیخیال شو و فقط ...

تقصیر دوستاشه.

دوستای مناسبی نداره و مادرمم اینا رو میدونه

ولی نمیدونیم چجوری جداشون کنیم

من باشم بی شک به خودم اجازه میدم که مداخله‌ داشته باشم خانواده یعنی همین ولی نحوه بیان خیلی مهمه

اغرین،نحوه بیان و کلمات ی ک استفاده میشه مهمه

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
تقصیر دوستاشه.دوستای مناسبی نداره و مادرمم اینا رو میدونهولی نمیدونیم چجوری جداشون کنیم

خب پس اگر پدر و مادر در جریانن تو اصلا اعتماد برادرت رو خراب نکن !

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

من باشم بی شک به خودم اجازه میدم که مداخله‌ داشته باشم خانواده یعنی همین ولی نحوه بیان خیلی مهمه

هر چی که به مامانم بگم هزار تا قسمش میدم که نگو من گفتم . خودت یجوری بفهم و بهش هشدار بده.پسر بچه ها شیطونن و بیشتر دوستاش مقصرن

اگه رفتار پدر و مادرت خوب نیست يا بلد نیستن چطوری رفتار کنن از مشاور کمک بگیر . 

اگه هم کار اشتباهش خیییلی بزرگه . نباید به سادگی بگذری. 

می تونی از عمو و دایی کسی که منطقی هست و می دونی می تونه کاری کنه کمک بگیری

اگر خطاهای کوچک هستن و به آیندش آسیب نمیزنه

کاری نداشته باش( چون گفتی به حرفت گوش نمیده)

اما اگر تو زندگی و آینده تاثیر داره حتما به پدر و مادرت بگو

و بهشون بگو که جلوی برادرت شما رو لو ندن و حس فضولی و بدبین شدن به برادرت نسبت به شما ندن

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
اغرین،نحوه بیان و کلمات ی ک استفاده میشه مهمه

❤️

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍