2777
2789
عنوان

دو ماه دیگه ۳۵ سالمه و هنوز بچه ای ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3795 بازدید | 144 پست

به نظر من داشتنِ یک همسر خوب و هم فکر و متعهد خیلیییییییییییییی بهتر از فرزنده...

میدونم مادر شدن غریزه است...

میدونم ما زن ها محدودیت سنی داریم و....

اماااااا واقعا لذت ببر الان از دو نفره ها...از همسرت....

فوقش یکی دو سال بخوای بچه دار شی یکم باید زمان هزینه کنی...علم اونقدر پیشرفت کرده که بچه دار شی..‌.

خدا جون به دلها نگاه کن....برای آرزوهای دل همدیگر دعا کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بهش نگو بچه ميخام ولي يكاري كن كه ... بعدم بگو ناخاسته شدي اكثر مردا بعدش كه بهشون ميگي باردارم خ ...

چیکار کنه مثلا؟؟؟به من هم بگید، من هم بچه میخوام، شوهرم میگه نه!  گول هم نمیخوره!

هرچه خدا بخواهد همان می شود.

تعجب ميكنم همه يا از اينور بوم ميوفتن يا از أونور بوم 

عزيزم نه ١٤ سال خوبه نه مادر ٤٠ ساله 

هر چيزي سرجاش قشنگه 

به حرف ديگران نباش 

شما الان ٣٥ سالت و تا ني ني بياد لغات شده ٣٦ تازه در خوشبينانه ترين حالت شوهرت هم ٤٠ 

بنظر خودت زوده !!!؟؟؟

به حرف دوستان اينجا نباش كه حالا حالاها وقت داري

من خودم بچه دوست بودم شوهرم دوست نداشت اما بلاخره بچه اورديم اگه خدايي نكرده دير شه و بچه دارنشي درمان تو سن بالا كمتر جواب ميده و سركوفت ها مال زن 

أونوقت پشيمونيش براي شما ميمونه 

به نظر من داشتنِ یک همسر خوب و هم فکر و متعهد خیلیییییییییییییی بهتر از فرزنده... میدونم مادر شدن غ ...

هميشه هم علم جواب نميده 

ما تو فاميل چندتايي داريم كه هيچ علمي نتونست مشكلشونو حل كنه خيلي هزينه كردن اما نشد 

چیکار کنه مثلا؟؟؟به من هم بگید، من هم بچه میخوام، شوهرم میگه نه!  گول هم نمیخوره!

شوهرتون كه تاريخ تخمك گذاري شما رو نميدونه تو اون تاريخ نزديكي بدون جلوگيري داشته باشيد.يكم ناز و ادا هم چاشنيش كنيد تا ... رو داخلش بريزه. يه همين راحتي

تو دخملي دخمل😛

سی وپنج سال اصلا سنی نیس که بخوای بترسی ونگران باشی

الان علم پیشرفت کرده، اون خطراتی که مربوط به سن مادر هست به راحتی تو دوره بارداری مانتیور میشه وقابل تشخیصه

فقط تحت نطر پزشک باش. به موقع پاپ اسمیر وچک اپ کامل وسونوی رحم وتخمدان و... رو انجام بده

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
عزیزم ببخشید دخالت میکنم فقط حتما مطمئن بشین همسرتون کاملا راضین و از نظر روحی آمادن بعد بچه دار بشی ...

عجیبه که مرد ایرانی جماعت از بچه ی پسر بدش بیاد

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه