دو سال و نیمه ازد کردم ولی شوهرم همش میگه یکم دیگه صبر کن مندیگه دارم میترسم الان رفتم تاپیکه یه خانمی رو خوندمکه متولد ۷۱ و بچه سوم میخواد خشک شدم از استرس؛دوست دارم شوهرم خودش خیلی بخواد که بچه دار بشیم که حمایتم کنه دوست ندارم با اصرار و التماس بشه؛اطرافیان تقریبا دیگه ساکت شدن و جلومون نمیگن ولی دیگه دارم میترسم.همش عین خلا میگم یائسه نشممم.شوهرم همش میخواد باهم سفر بریم خیلی هم رفتیم هم داخلی هم خارجی؛الانم بهمگفت نامردم تا اردیبهشت نبرمت اونجایی که دلت میخواد.جای من بودین چی کار میکردین؟
ولی بچه دار یسخته ها😅😅😅من ۱۹ سالمه یه پسر پنج ماه ونیمه دارم واسه هفت پشتم بسه
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
شما همونی نیستی که گفتی با مادرشوهرت تو ی خونه زندگی میکنی؟
میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢 ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم
خیلیام با تاپیک شما خشک میشن از استرس که 35 سالشونه و هنوز ازدواج نکردن...خداروشکر که مشکلی از لحاظ بارداری ندارید و دارید با مسافرت داخلی و خارجی روزارو میگذرونید..خداروشکرکنید بجاش
همه رنجها از آن خيزد كه چيزی خواهی و ميسر نشود,چون نخواهی رنج نماند..خُنُک آنكه جويندهی چيزی بود كه آن چيز به جستن بیارزد... مولانا