2777
2789

دو سال و نیمه ازد کردم ولی شوهرم همش میگه یکم دیگه صبر کن من‌دیگه دارم میترسم الان رفتم تاپیکه یه خانمی رو خوندم‌که متولد ۷۱ و بچه سوم میخواد خشک شدم از استرس؛دوست دارم شوهرم خودش خیلی بخواد که بچه دار بشیم که حمایتم کنه دوست ندارم با اصرار و التماس بشه؛اطرافیان تقریبا دیگه ساکت شدن و جلومون نمیگن ولی دیگه دارم میترسم.همش عین خلا میگم یائسه نشممم.شوهرم همش میخواد باهم سفر بریم  خیلی هم رفتیم  هم داخلی هم خارجی؛الانم بهم‌گفت نامردم تا اردیبهشت نبرمت اونجایی که دلت میخواد.جای من بودین چی کار میکردین؟

پسرم ❤❤😍😍😘😘

اگه واقعا دلت بچه میخواد جدی بهش بگو

من ۴۳ ساله و ۵۰ ام دیدم حامله شدن

ولی اختلاف سن خیلیه دیگه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخه باید حتما شوهرت راضی باشه..وگرنه تو بارداری اصلا بهت اهمیتی نمیده و داغون میشی

سنتم بالاست و بارداریت پر خطر میشه کم کم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

می رفتم همونجا که دلم می خواد بعد بچه دار میشدم

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

بچه خیلی خوبه

منم بچم رو از دست دادم

سنت هم داره بالا میره، معلوم نیست بمحض اقدام باردار بشی

من بعد از 8 سال بچه دار شدم و بچم سقط شد

بنظرم حامله شو

به هر شیوه ای که میتونی

کسی چه میداند، شاید این دنیا، جهنم جهان دیگریست.
از همین امشب اقدام شروع کنید

پنجشنبه ام‌که هست شرایط فراهمه🤣🤣🤣

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

من خودم سی و یک سالمه شوهرم سی و نه .تنها چیزی که تو زندگیم کمبودشو احساس نمی کنم بچس .الانم خیلیا بالای سی و پنج سالن هنوز ازدواج نکردن. به شوهرت بگو رفتم ازمایش تعداد تخمک دادم گفتن تخمکات کمن باید زود بچه بیاری .دروغ مصلحتی بگو