2777
2789
یک ساله با هم ارتباط نداریم خیلی مفصله .......

ای وای

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا فاز منفی نریم دیگه بالاخره هممون یه لحظه ی قشنگی تو زندگیمون داشتیم

میدونی چرا اینو گفتم 

حس خوب من وقتی بود 

که بقیه رو شناختم و فهمیدم کی برای موفقیتم خوشحال و کی ناراحته ‌...

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

وقتی بچه ی دومم و فهمیدم دختره تاخونه برسم از ذوق گریه کردم هم خودم هم همسرم شب قبلش خیلی دعاکردیم دختر بشه خودم خواهرام برام مس نفسن دلم میخواست دخترمم یه هم نفس داشته باشه

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
متاسفم شاید نباید این سوال رو می‌پرسیدم

فدات عزیز

چه اشکالی داره؟ 🫂 من زندگیمو خیلی وقته پذیرفتم 

امروز لبخند زدی؟                                                       یادت باشه همیشه اونی که خونسرده، برنده ست  

برای خیلی چیزا احساس خوشبختی میکنم مهمترینش سلامتی خودم و خانواده ام و عزیزام هستش.همیشه بخاطر خیلی چیزا شکرگزار بودم و خوشبخت دونستم خودم رو البته که هنوز خیلی چیزا هست که نبودش حس میشه و فکر میکنم لازمه برا اینکه این حس دوام داشته باشه...

ولی بیشترین حس خوشبختی رو وقتی  عاشق شدم تجربه کردم🥲❤️

وقتی به جزئیات درمورد من توجه می‌کنه و مورد علاقه هام واسش جذاب میشه

وقتی بیشتر از خودم ازشنیدن موفقیت هام ذوق می‌کنه

وقتی ناامیدم ولی امید رو تزریق میکنه به جونم و اعتماد به نفس میده بهم.

وقتی فهمیدم دوچرخه گرفته گفتم دوچرخه چرا گفت چون تو عاشق دوچرخه  هستی بدرد میخوره در آینده🥲🫀

وقتی تو اوج  ناراحتی وغمم بهم میگه خودتت رو دست کم نگیر من بهت ایمان دارم🥺🥺🫀

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨