2777
2789

خانوما من متوجه شدم ک رل یکی از دوستای قدیمی ک باهاش دعوا کردم سر ی مسائلی ک خبر بری میکرد و بدمو پیش پارتنرم می‌گفت شدم و باعث می‌شد دعوا کنیم

بنظرتون بگم بهش رلش خیانت می‌کنه بهش؟

نه

من اینقدر خبر دارم تو فامیل ولی به من چه

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهمن اینقدر خبر دارم تو فامیل ولی به من چه

افرین،زمونه ای شده ک ادم باید لال باشه دو از جون شما

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
افرین،زمونه ای شده ک ادم باید لال باشه دو از جون شما

والا بخدا میندازن گردن آدم میگن خودت باهاش بودی😑😮‍💨😂

آدم همون لال بمونه بهتره

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

والا بخدا میندازن گردن آدم میگن خودت باهاش بودی😑😮‍💨😂آدم همون لال بمونه بهتره

دقیقا😁😂🤣

اوضاع زندگیا خیلی وخیمه خیلی.......هرروز ادم میشنوه ک فلانی فلانه،اصلا شاخ ک سهله دمم در میاره ادم

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
دقیقا😁😂🤣اوضاع زندگیا خیلی وخیمه خیلی.......هرروز ادم میشنوه ک فلانی فلانه،اصلا شاخ ک سهله دمم در ...

خدا به راه راست هدایتمون کنه🥹🙄

خدا به راه راست هدایتمون کنه🥹🙄

خدا از مسیر درست خارجمون نکنه،دراصل خدا بهمون قدرت و شخصیت عطا کنه ک از مسیرمون خارج نشیم😚😚🥰

چون دست خدا نیست ک از مسیرمون از راه درستمون خارجمون کنه،انسان عقل تفکرو قدرت انتخاب داره اختیار داره

روزخوش گلم❤️