2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیم ساعت بعد رابطه زود نیست؟ وسواس گرفتم میترسم رابطه م ق بود حس میکنم ریخته رو...😔

زود خوردی نترس باردار نمیشی

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

نیم ساعت بعد رابطه خوبه؟ اگر زود بخوری اثر میکنه؟

مگه جلوگیری نداشتی ؟ با اورژانسی احتمال حاملگی خیلی کمه خیلییی 

اگه زودتر از ۷۲ ساعت بخوری 

منم با اینکه شوهرم جلوگیری کرد ولی از ترس اورژانسی خوردم تا دو سه ماه پریود نمیشدم نترسی عادیه

احتمالش کمه

اولین روز پریود قبلیت کی بوده؟

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه

اصلاااا نترس بار اولته استرس داری ولی به موقع خوردی مطمین باش چیزی نمیشه یا ده روز بعد یا همون تاریخ خودت پریود میشی خیالت راحت میشه

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
متنفرم دارم خون گریه میکنم 😭😭😭عقدم

اولا ک قرص خوردی دوما رابطه از ...داشتی نگرانیت بی خودیه 

اینم بگم شما استرس داشته باشی پریودیت بدترعقب میفته 

بهت میگم خیالت تخت برو ی دوش بگیر بگیر بخواب