2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کانالشون توی ایتا هست هم مشاوره طبی دارن هم روانشناسی و ...شما مشکل خودت رو بگو تا بهت مشاور مرت ...

مرسیی عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

اره

اگه میتونی تو شهری که هستی تو دیوار اگهی بزن

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

سلام، اغلب متخصصین نازایی رابطینی دارند که می توانند کمک کنند، البته مراکز ناباروری هم تخمک اهدایی دارند  زیرا یک یکسری شرایط دارد مانند اهدا کننده زیر ۳۲ سال و دارای فرزند باشه ، گروه خونی و آزمایشات ژنتیک ازش گرفته میشه و تحت دارو و مکمل قرار میگیره که بیشترین تخمک را داشته باشه و بعد از عمل ، تخمک ها از لحاظ پزشکی گرید بندی میشه  و در نهایت در آزمایشگاه با اسپرم همسرتون لقاح می‌دهند و جنین های چند روزه رو در رحم انتقال می‌دهند. با توجه به نصف ژنتیک از مادر هست میتوانید از لحاظ قد، رنگ پوست و... الویت بندی کنید . به هیچ عنوان بدون نظر پزشک اینکار را انجام ندید که عواقب قانونی خواهد داشت. 

شوهرم راضی ب تخمک اهدایی نیس خدم مصممم دوس دارم حاملگی رو تجربه کنم

عزیزم هیچ کس مفت و مجانی نمیاد تخمک اهدایی بده. الکی خودت و کوچیک‌نکن اینجا. ان شاء الله خودت باردار میشی 

گر مرا هیچ نباشد،نه به دنیانه به عقبی🤍چون تودارم همه دارم،دگرم هیچ نباید

عزیزم هیچ کس مفت و مجانی نمیاد تخمک اهدایی بده. الکی خودت و کوچیک‌نکن اینجا. ان شاء الله خودت باردار ...

مجانی نخاستم هزینش میدم

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

قبلش باید کلی دارو بخوره اون داروها خیلی عوارض داره

👌👌👌

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.