ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
کسیی ک سونو بشه مشکلی نداشته باشه با یه بار کاریش نمیشه امید به خدا
هیچ دکتری با یه تخمک آی وی اف نمیکنه ها
زحمت و هزینش ب یه تخمک نمبارزه
چون معمولا چندتا میذارن حداقل دو تا یا یکی بگیره
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺
یدونه نه دارو میدن بش بعد تخمکاشو برمیدارن همین حالا ت عزیزم اهداکننده اگه نیستیی اینقد منو سوال پیچ ...
همین دیگه دارو میدن بعد تخمک برمیدارن
من اهدا کننده نیستم ولی هر شرایطی بود ب طرف مقابل توضیح بده با رضایت خودش اهدا کنه
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
هیچ دکتری با یه تخمک آی وی اف نمیکنه هازحمت و هزینش ب یه تخمک نمبارزهچون معمولا چندتا میذارن حداقل د ...
حال روحیم خرابه اینم مث اهداعه کلیه هستش دیگه گره از کار یه نفر باز میکنه اون ادمه ک بیاد تخمک اهدا کنه رایگان هم نیس پولشو میگیره و اونی که بیاد متوجه عوارض داروها هست دیگه
رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹